Ford sierra '90 2.0 dohc erki
Re: Ford sierra '90 2.0dohc
mis sa lasid kruusal selle RS veljega??? ses suhtes,madal profiil rehv jne.....ära ei lõhu?
ja no....täna siis kerge näide kuidas foori tagant sõidetaxe sierradega lihula mnt. kolmerealisex?=D
ja no....täna siis kerge näide kuidas foori tagant sõidetaxe sierradega lihula mnt. kolmerealisex?=D
eiei, sel ajal olid mul tavalised plekkveljed talvekatega all, oma RS velgedega küll niimoodi kruusal ei julgeks sõita.
kuule täna mõtlesime jah veidi nalja teha, aga ma kurat jäin magama, ratas käis tühja ning sõber hüppas nelikveolisega kohalt minema ning oligi mul ees, aga maha ma ei jäänud
kuule täna mõtlesime jah veidi nalja teha, aga ma kurat jäin magama, ratas käis tühja ning sõber hüppas nelikveolisega kohalt minema ning oligi mul ees, aga maha ma ei jäänud

Motorsport is a lifestyle
Üks kaunemaid Sierrasid 
Vugises minust täna linnapildis mööda
Suu nurk hakkas vesistama

Vugises minust täna linnapildis mööda

Suu nurk hakkas vesistama

Räägi,kuidas muidu edasi minemisega lood on?
teised omasugused jäävad tahavaatepeeglisse ikke?
kui,siis millega jõudu proovinud oled ja kudias tulemus oli....
sul kaant,hooratast,sisse-väljalaset tehtud???
PS!hääl on hea seal 4-5000 päris hea(H)
teised omasugused jäävad tahavaatepeeglisse ikke?
kui,siis millega jõudu proovinud oled ja kudias tulemus oli....
sul kaant,hooratast,sisse-väljalaset tehtud???
PS!hääl on hea seal 4-5000 päris hea(H)
On ikka küll
Aga tahaks arengust teemat lugeda
Või pole midagi teinud ? Pilte vms
Sisuga ei ole midagi teinud ? midagi pagassis ka on ?

mootoriga pole siiamaani veel midagi teinud, ainult koonusfilter on, aga ega see peale hääle midagi erilist juurde ei anna.
no ühel sierraklubi üritusel siin kiltsi lennukal sai sierrasid proovile pandud ning no läks edasi küll aga pikap sierradest jagu ei saanud millegipärast
sisu muutub kohe varsti niipalju et tulevad recaro istmed sisse, loodetavasti ka sparco rool, kiire sõidu jaoks on ka igaksjuhuks olemas sparco 4punkti traksid
muusika on täitsa tavaline, ees tweeterid ning gas kõlarid ning taga aknalaual ovaalid, mulle piisab nendest, mingid supakad ja muud elukad mind ei eruta. pagassis on ainult üks kast vajalike tööriistadega ning muude vedelikega auto jaoks.
no ühel sierraklubi üritusel siin kiltsi lennukal sai sierrasid proovile pandud ning no läks edasi küll aga pikap sierradest jagu ei saanud millegipärast

sisu muutub kohe varsti niipalju et tulevad recaro istmed sisse, loodetavasti ka sparco rool, kiire sõidu jaoks on ka igaksjuhuks olemas sparco 4punkti traksid

Tänud info eest 

Kuule sul on tekkinud uus Sierra nagu olen linnapildis märganud
seekord siis 4x4 nagu olen kuulnud 

kuule kasutan sõbra autot jah niikaua kuni olen enda omaga ülevaatusel ära käinud 

Ei saa siis nii kergelt üv läbi et aega läheb ?
autol on kõik asjad tip-top ainult et CO on liiga kõrge, eks tuleb siin tasapisi asju välja vahetama hakata ja vaadata,proovida....ja no ega seda raha ka puuotsas ei kasva ju 

Kas sul CO oli ennem koonuse paigaldamist paigas? Mul läks peale koonuse paigaldamist nihkest välja..
mul läks peale mootori vahetust paigast, ilmselt mingisuguste andurite viga, eks peab neid vaikselt üle vaatama hakkama. Eks mingi väike osa ole ka sellel koonusel aga mul on CO lubatust üle poole rohkem nii et ainult koonuses ei saa viga olla.Sigmar kirjutas:Kas sul CO oli ennem koonuse paigaldamist paigas? Mul läks peale koonuse paigaldamist nihkest välja..
Ülevaatus olemas nüüd et eile linnavahel ringi vuhisesid ?