Mootoriks siis 2,0 dohc (või siis tohohh mootor

Mõned pildid ka (üritan mingi aeg paremad teha)

Hetkel kõik. Eks üritan täiustada teemat ja autot
Ehee see lsd tuli endale ka üllatusena. Ajasin täna pilli garaazi, et väike ostu järgne hooldus teha siis sai kinnitust,et ikka plokkib.Sigmar kirjutas:Sul veab, et LSD-ga õnnistatud oled..![]()
Kindlaid plaane ka autoga on? Tundub täitsa aus olevat.
No valetaks kui ütleks, et seda mõtet pole läbi käinud peast... aga usun, et mitte niipeaSigmar kirjutas:Kas siit on oodata turbolooma?
rooliotsad vahetasid ise? Mul ka vasak pool varsti vaja vahetada(kindluse mõttes, hullu ei ole)... On see töö siis nii lihtne, kui tundub? Aga edu, tundub, et oled hoolega asja kallalKristjan kirjutas:Nädala lõpp toob jälle uuendusi. Soetatud sai esimesed recaro istmed ja taha xr4'ja tiib. Vahetatud sai ka rooliotsad peale seda ka sillastendi külastus. Jäänud veel summuti ja esiamordid...
homme üritan siis vähe uuemaid pilte ka teha
italianopriit kirjutas: rooliotsad vahetasid ise? Mul ka vasak pool varsti vaja vahetada(kindluse mõttes, hullu ei ole)... On see töö siis nii lihtne, kui tundub? Aga edu, tundub, et oled hoolega asja kallal
Siis ongi nii lihtne, kui mulle tundusKristjan kirjutas: Kui arvestada rooliotsa ja sillastendi hinda siis mõtekam oleks vahetada mõlemad. Vahetus ise lihtne. Vaja oli vist 22 võti, 17 võti/padrun, traathari, mingi vask- või tõrvamääre (noh et endal tulevkus lihtsam oleks) ja korralikud torutangid. Aega kulus ca 30 minutit...
Luugi külge proovides tundus küll et need ülemised nurgad peaks minema minig kronsa vms külge mis käib klaasi vahel.tarmo kirjutas:miks klaas eest vaja võtta on?