Ford sierra 2.0 dohc GT 1991 - priit
Re: 2.0 dohc 1991 italianopriit
Huvitav, mida ma olen korda saatnud, et viimasel ajal kõik viltu kisub. Lisaks kõigele muule siis täna maale sõites läks sierra lihtsalt maanteekiiruse pealt keema. Mis seal ikka seisin siis vahepeal ja lasin jahtuda. Nüüd jahtunud peast panin vedelikke juurde ja ilusti puhub kõrgete pööretega valget tagant. Nii, et tundub, et olen plokikaanetihendist lahti saanud. Mehhaaniku tööraha arvestades tuleb see töö vist ise ette võtta. Sellega seoses olekski siis palve, et keegi mulle mingi kerge juhtnööripuntra annaks. ei no pegerjonks ma ütlen

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
vahetasin ka kevadel dohc i plokikaane tihendit, esimest korda ja siimaani mootor töötab veel 
eriti hullu ei olnudki, väljalaske kolle küllest püksid lahti laskma, mina võtsin kapoti ka maha et mugava oleks toimetada.
kokkupanekul nuka rataste ja keti paika panek on jama muidugi.
Ja keti pinguti pead uue ostma, kui vana just ilusti kokku ei pane, mis on suht tricky värk.

eriti hullu ei olnudki, väljalaske kolle küllest püksid lahti laskma, mina võtsin kapoti ka maha et mugava oleks toimetada.
kokkupanekul nuka rataste ja keti paika panek on jama muidugi.
Ja keti pinguti pead uue ostma, kui vana just ilusti kokku ei pane, mis on suht tricky värk.
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
vist oli isegi foorumis siin kuskil kirjas kuidas täpselt nukad asjad asetsema peavad ja kuidas seda ketipingutid panna. Kriss vist isegi rääkis sellest ketipingutist
endalegi meenub, et on jutuks tulnud. Enne 2-e nädalat vist ei jõua tegema hakata, nii et sinnani on mul aega teadmisi koguda. Liiklen siis mondeoga vahepealtarmo kirjutas:vist oli isegi foorumis siin kuskil kirjas kuidas täpselt nukad asjad asetsema peavad ja kuidas seda ketipingutid panna. Kriss vist isegi rääkis sellest ketipingutist

Pidasin siis oma meesvanemaga natuke plaane. Võtame töö ikkagi ise ette, saagu mis saab siis. Kui juba mootor laiali siis viime jubinad ühe tuttava vana-kooli meistrimehe kätte, kes vaatab üle kas tõmbas kaane ka kõveraks ning vaatab ka klapid üle. Sellega seoses siis ilmselt augustiüritusele oma autoga ei jõua
Kui saabki selleks ajaks kokku, siis kohe ei tahaks loomakest piinama hakata. põhimure on nüüd siis aeg, sest kõigil on vaja tööl käia ja maja tahab ka ehitamist... Aga vahepeal on mondeoga ka mõnus sõita-kliima, automaatkast ja muud mugavusvidinad 

italianopriit kirjutas:Pidasin siis oma meesvanemaga natuke plaane. Võtame töö ikkagi ise ette, saagu mis saab siis. Kui juba mootor laiali siis viime jubinad ühe tuttava vana-kooli meistrimehe kätte, kes vaatab üle kas tõmbas kaane ka kõveraks ning vaatab ka klapid üle. Sellega seoses siis ilmselt augustiüritusele oma autoga ei jõuaKui saabki selleks ajaks kokku, siis kohe ei tahaks loomakest piinama hakata. põhimure on nüüd siis aeg, sest kõigil on vaja tööl käia ja maja tahab ka ehitamist... Aga vahepeal on mondeoga ka mõnus sõita-kliima, automaatkast ja muud mugavusvidinad
Seisab kasutult dohci plokikaane tihend mul

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Võtan teatavaks. See metalltihend või pehme variant? Pidi kahte tüüpi liikvel olematann15 kirjutas:Seisab kasutult dohci plokikaane tihend mulitalianopriit kirjutas:jutt...

italianopriit kirjutas:Võtan teatavaks. See metalltihend või pehme variant? Pidi kahte tüüpi liikvel olematann15 kirjutas:Seisab kasutult dohci plokikaane tihend mulitalianopriit kirjutas:jutt...

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/1 ... 3ebbbb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
paistab see pehme variant olema
Ma enda omal ka sportlikust huvist võtsin ükspäev kaane maha. Rasket pole tegelt midagi. Kui keti osa hakkad kokku laduma soovitan soojalt üks paar käsi veel appi paluda... seal võib täitsa segi minna üksi. Üks tähelepanek veel mis tegin: ei tasu ära ehmatada kui lagin kohe peale käivitust ei kao. Mul käis masin oma 5min tühikäigul kui ketipinguti lõpuks õli täis lõi korralikult ja pingule tõmbas keti. Jõudsin muidugi korra eest kõik lahti kiskuda enne ja vaadata "mis ma nüüd ära unustasin" 
Uus pinguti 400 eeki
Uus tihend 350 eeki

Uus pinguti 400 eeki
Uus tihend 350 eeki
sierra mk I 5d
pinguti tõmbab keti kohe pingule ju, paned kõik paika ja siis üks kerge koputus vastu pingutit et ta nö."aktiveeruks" hüppab välja ja siis juba suht tobe teda tagasi sisse saada juhul ,kui kett valesti oli pandud.
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
Ma olen vist ikka eriline tahm-ei tundu see lahtivõtminegi midagi nii lihtne. Saan aru, et väljalaske kolle tuleb maha kruvida, aga sisselaske oma võib külge jääda? Jagaja jaoks torx võtit vaja, aga seda hetkel ei ole.Ehk siis ei saa seda ketikaitsekaant(või mis iganes see on) eest maha. Ja kuskohas need plokikaane poldid üldse on? Pole mulle veel ükski silma jäänud
Kui keegi viitsib, siis võiks kirjutada mingi lihtsa seletuse. Noh nii lihtsa, et lammaski aru saaks(mida täpselt lahti tuleks kruvida). Või siis jooniseid saata (italianopriit@hotmail.com). Kokkupanemise kohta on juttu rohkem olnud ja kui juba laiali saanud siis vast on lihtsam kah. Praegu siin üksi nokitsen, aga mõistus otsas ja kellegi käest ei ole nõu ka küsida... kokkuvõtlikult: Kui ikka tahm oled, siis ei maksa punnitama hakata vist 
Lisa: Krt närv juba süsimust. Ainult roppusi tuleb suust. Kõik poldid kuskil urgastes-ligi ei pääse ja kõik normaalsed võtmed on kah garaažist jooksu pannud. Tuleb vist tänaseks pooleli jätta ja linna õlut jooma minna!

Lisa: Krt närv juba süsimust. Ainult roppusi tuleb suust. Kõik poldid kuskil urgastes-ligi ei pääse ja kõik normaalsed võtmed on kah garaažist jooksu pannud. Tuleb vist tänaseks pooleli jätta ja linna õlut jooma minna!
-
- Klubi juhatus
nukkade all on peaks olema plokikaane poldid
poldid jah nukkade all. lahtikeeramiseks on vaja suurt torx otsa ja pikka kangi...üsna kõvasti kinni teised.
lisaks on üks vigurpolt keti juures....kaane taga vasakul pool vist. kui ei eksi siis lahti sai keerata 13-se padruniga.
sisselase võib peale jääda, aga väljalase keera maha ja kisu poltide otsast ära. kogu krempli kokku keeramisel kasuta Njuutonmeetervõtit vastasel juhul saad mootorit uuesti lahti võtta ja tihendit vahetada või siis puruks keeratud plokikaane polte välja puurida
nukkade raamlaagritega sama lugu, et Nm võtmega kinni keerata 
nokitsemist on küllaga
lisaks on üks vigurpolt keti juures....kaane taga vasakul pool vist. kui ei eksi siis lahti sai keerata 13-se padruniga.
sisselase võib peale jääda, aga väljalase keera maha ja kisu poltide otsast ära. kogu krempli kokku keeramisel kasuta Njuutonmeetervõtit vastasel juhul saad mootorit uuesti lahti võtta ja tihendit vahetada või siis puruks keeratud plokikaane polte välja puurida

nokitsemist on küllaga