Aga keda see nyyd huvitama peakstamar kirjutas:Mul on ´´uus´´ auto... Ei tegemist pole Sierraga aga ikkagi...

Aga keda see nyyd huvitama peakstamar kirjutas:Mul on ´´uus´´ auto... Ei tegemist pole Sierraga aga ikkagi...
Ei kus ma tean mis tema oma klubiga teebtarmo kirjutas:vaba teema ikkagi ju
mis südamel see siia sobib kah
natuke naljaks ikka on et uus foorum, kuid edu ikkagi
btw mis reidani klubist saanud on
Ei vedand ikka neiltšux kirjutas:lisavarbaliste bemmiklubi kokku saamine http://trinixy.ru/2008/09/18/kak_bmw_dr ... shtuk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tegelt mul ei ole bemmide vastu miskit, aga see lihtsalt naljaks
aga tann mis on sinu klubi eesmärk, tuleviku plaanid vms?tann15 kirjutas:Ei kus ma tean mis tema oma klubiga teebtarmo kirjutas:vaba teema ikkagi ju
mis südamel see siia sobib kah
natuke naljaks ikka on et uus foorum, kuid edu ikkagi
btw mis reidani klubist saanud on
+1TOm kirjutas:nonii, kindlasti imestate, et viimased postid siit teemast on kustutatud....just nimelt need kus taas tann15 maha tehti
kas muudame klubi nime "Tann15 vihkamise" klubiks?
no -tsenseeritud-, teist päeva loen kuidas kirute tann15-ne sõidustiile, lubate autode peale kiirendada/rallitada vms. + igasugu muud jama....kas tõesti midagi targemat teha pole? mul igatahes on kopp nii ees sellest, et ma pean pidevalt mingit ühte ja sama paska lugema.![]()
arutage msn-is seda, saatke tannile hotmailile kirju või tehke midagi muud, aga aitab sellest pikast saagast juba!!!!!!!!!!!!!!
Aitäh