Ploki kaane kinnitamine

Kapotialused jutud
Vasta
frenzo
turist

Ploki kaane kinnitamine

Postitus Postitas frenzo »

Tere!

Oskab keegi nõu anda ploki kaane kinnitamise kohta? täpsemalt siis need momendid ja nurk.
Ford Sierra 2.0 -dohc- 85kW '92
Priit
Moderaator

Re: Ploki kaane kinnitamine

Postitus Postitas Priit »

frenzo kirjutas:Tere!

Oskab keegi nõu anda ploki kaane kinnitamise kohta? täpsemalt siis need momendid ja nurk.
poltide pingutusjõud leidsin scorpioklubi foorumist, kuhu Kriss need kirjutanud oli. Link siin: http://www.fordscorpio.ee/forum/viewtop ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;

mis nurka sa silmas pead? Kui nukaratste oma, siis oli see 2,.. midagi kraadi.plokikaanetihendi vahetamisest on meie foorumis(ka minu auto teemas) varemgi juttu olnud.
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
frenzo
turist

Tegelt on teine probleem ka, hetkel ma veel plokikaane peale tõstmise juures ei ole vaid pead vaevab hoopis see:
Nimelt ei saanud plokikaane kinnitus polte kätte, pidin rakendama haamrit ja need sealt välja lööma kuna, sisselaske nukki taha jäid poldid kinni. Kuna nüüd on vaja varsti uued poldid aga sisse panna siis küsimus jällegi selline, et kas tõesti pean nukkvõlli maha võtma? Või on tegemist mingi trikiga millega saab hakkama meie rahva kangelane Jürgen Vebber? :O

NB! Ega kellelgi juhslikult ei ole nukkvõlli hammasratta kinnitus mutrit müüa? Ning andur mille nime ma ei tea(kuid pesitseb termostaadi juures, paraleelselt on kinnitatud sisselaske kollektoriga, ca 2-2,5cm läbimõõt, ning keeratakse sinna termostaadi juurde kinni) Segane jutt aga loodan et keegi on minuga samal lainel:).
lapik
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas lapik »

jah, nukad tuleb maha võtta. kui muidu meelde ei jää, kumb kumb on, siis markeriga peale kirjutada, samuti kaantele. ja kaaned kindlasti õige jõuga kinni pingutada
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

frenzo kirjutas:Ega kellelgi juhslikult ei ole nukkvõlli hammasratta kinnitus mutrit müüa?
Küsi mõnest poest mis tegeleb fordi varuosadega näiteks Fixus-est.
frenzo kirjutas:Ning andur mille nime ma ei tea(kuid pesitseb termostaadi juures, paraleelselt on kinnitatud sisselaske kollektoriga, ca 2-2,5cm läbimõõt, ning keeratakse sinna termostaadi juurde kinni) Segane jutt aga loodan et keegi on minuga samal lainel:).
Kui ta on termostaadi kaane küljes kuhu lõdvikud ja nelja klemmiga pistik külge lähevad,siis on see jahutusventilatorite andur.Kui sa muidugi seda silmas pidasid.Selle ma soovitan sul küll uue osta,sest nad saavad vanaks ja ei pruugi enam õigel ajal oma ülessannet täita nagu kogemused näitavad.
frenzo kirjutas:küsimus jällegi selline, et kas tõesti pean nukkvõlli maha võtma? Või on tegemist mingi trikiga millega saab hakkama meie rahva kangelane Jürgen Vebber? :O
Nukad ikka maha ja pole vaja karta et nad segamini lähevad sest nad ikka täitsa erinevad :wink:Ära neid kinnituskotse aind segi aja.Nad on ka nummerdatud ja jäta meelde kui lahti võtad.
frenzo
turist

Suured tänud teile, täna saan uued tihendid, peab siis selle mutri ja anduri ka uue tellima.
Veelkord suured suured tänud:)
Vasta