http://www.leisivald.ee/foorum/Files/vi ... php?tid=24" onclick="window.open(this.href);return false;
jh kas nad jäävad madalamad kui tavalised vedrudTarmo kirjutas:rs vedrude kõrgus?
Tarmo kuula ka natukene, mu tuttaval sellised asjandused olemas ta päris pikka aega sieradega tegelenud ja arvan et ta teab kl mis on misTarmo kirjutas:ma võin küll eksida, kuid minu teada ei ole selliseid asju olemas nagu sierra rs madaldus vedrud.
Ise asi kui see on rouse sport paketiga cossu (mida sa osta ei jõua)
no mul olemas RS amort pluss RS sinine vedru(ainult ees), madalamad on küll, aga mitte eriti palju, silmaga järeldades võibolla mingi 5-7cm või midagi sinnakantiTarmo kirjutas:tahaks kah neid näha, äkki sebid mingi pildi või tõestus materjali et ma tulevikus teaks
see et mingi vend kuskil rääkis et on, ja ta on autosi paari näinud see ei loe. Pealegi ainsad rs sierrad on cosworth rs500 ja siis see uuema kerega cossu mis on kah rouse sport poolt tuunitud. Ülejäänud on lihtsalt rs "bling", mida sai autole juurde tellida meenutamaks neid masinad. Ei usu et on olemas rs madaldused kui see ei tähenda just rouse sport cosworthi omi
Ja kuidas nad siis ka toimivad,siiani rahul nendegaerki kirjutas:no mul olemas RS amort pluss RS sinine vedru(ainult ees), madalamad on küll, aga mitte eriti palju, silmaga järeldades võibolla mingi 5-7cm või midagi sinnakantiTarmo kirjutas:tahaks kah neid näha, äkki sebid mingi pildi või tõestus materjali et ma tulevikus teaks
see et mingi vend kuskil rääkis et on, ja ta on autosi paari näinud see ei loe. Pealegi ainsad rs sierrad on cosworth rs500 ja siis see uuema kerega cossu mis on kah rouse sport poolt tuunitud. Ülejäänud on lihtsalt rs "bling", mida sai autole juurde tellida meenutamaks neid masinad. Ei usu et on olemas rs madaldused kui see ei tähenda just rouse sport cosworthi omi
Tohoh nii suured numbrid lausa?! Enamasti pakutakse 3-4cm madaldust, minul vist oli 4 cm, kui õigesti mäletan.erki kirjutas: no mul olemas RS amort pluss RS sinine vedru(ainult ees), madalamad on küll, aga mitte eriti palju, silmaga järeldades võibolla mingi 5-7cm või midagi sinnakanti