Tarmo kirjutas:ja rs kohe peale kirjutatud fordi toode pmst?
naljakas on see et fordil pole sellist versionigi sierrast kui rs (va need mis ennem mainisin)
äkki pakuti omal ajal lisavarustusena nö RS-paketti. No nagu bmw-l m-pakett, audil s-line jne. Et tavamudelile siis jubinaid juurde(spoilerid, tesitsugused stanged jms.) Bmw-l sisaldavad osad m-paketid ka tavamudelist pisut teistsugust vedrustust...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Ford RS vedrudest pole ma ka midagi kuulnud, enamasti pakutakse ikka kolmandate tootjate juppe, millele siis suurelt ja uhkelt karbi peale RS Cosworth Springs vmt on kirjutatud.
Samas näiteks mu täiesti tavalise välimusega antitiib kandis Ford RS pressitud märki, kuigi ei olnud cossu oma. Nii et jah, kaldun pooldama italianopriidu arvamust.
tann15 kirjutas:Ehh mul olemas siis see tiib t6mbasin eile talle krundi peale ja täna tuli värv selga
Värvid musta serva ilusti üle?
Õige kahh, las cosworthi jupid jäävad ikka cosworthidele, mitte suvalistele pannidele. Seetõttu pole minagi enda dohlakale edevaid lisasid külge riputanud.
tann15 kirjutas:Ehh mul olemas siis see tiib t6mbasin eile talle krundi peale ja täna tuli värv selga
Värvid musta serva ilusti üle?
Õige kahh, las cosworthi jupid jäävad ikka cosworthidele, mitte suvalistele pannidele. Seetõttu pole minagi enda dohlakale edevaid lisasid külge riputanud.
Ei must osa jähi ilusti kenasti alles
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
erki kirjutas:
no mul olemas RS amort pluss RS sinine vedru(ainult ees), madalamad on küll, aga mitte eriti palju, silmaga järeldades võibolla mingi 5-7cm või midagi sinnakanti
Tohoh nii suured numbrid lausa?! Enamasti pakutakse 3-4cm madaldust, minul vist oli 4 cm, kui õigesti mäletan.
Ma muidugi mõõdulindiga mõõtmas ei käinud, et palju reaalselt madalamaks läks, aga lubati max 4cm ja usun, et ta sinnakanti vist jäi ka.
nojah, kui nüüd rahulikult mõtlema hakata siis niipalju vast ei ole, maksimum 4-5 cm vast, aga noh ega see silm ka enam nii hästi ei seleta ju:D
ja täitsa RS kirjad peal nii amordil kui ka vedrul
ja päris rahul olen nendega, eriti hea on see et saab regullida pehmust ja kõvadust