tann15 kirjutas:Mina joon viskit 700 juba nahkas ja uus käsil
Krt 2 x 700 joodud kahepeale ja pohmakas kah jube peetud krt jube hea tunne oli juba meelest läin see kleepuv tatt suus :twisted:ja pidev limonaadi joomis vajadus
Algselt sai see teema tehtud selleks, et edastada põnevaid mõtteid, mis napsusena võivad pähe tulla.
Mitte aga labaseks rõvetsemiseks. Ja üleüldse, alaealised võiks oma esimesed joomiskogemused enda teada jätta.
tann15 kirjutas:Mina joon viskit 700 juba nahkas ja uus käsil
Krt 2 x 700 joodud kahepeale ja pohmakas kah jube peetud krt jube hea tunne oli juba meelest läin see kleepuv tatt suus :twisted:ja pidev limonaadi joomis vajadus
Algselt sai see teema tehtud selleks, et edastada põnevaid mõtteid, mis napsusena võivad pähe tulla.
Mitte aga labaseks rõvetsemiseks. Ja üleüldse, alaealised võiks oma esimesed joomiskogemused enda teada jätta.
Kersti arvasid kindlasti et panid mulle täiega ära aga v6ta näpus olen pea 20 niet selle koha pealt v6id nyyd kuss olla Ja see teema selleks tehtudki miks peaks enda teada selle hoidma,ehk sulle lihtsalt ei meeldi kui mina midagi ytlen,siis ytle otse välja ja su soov täitub...
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
aga nüüd saab menti mängida, sõidad linnapeal ringi mobiilse netiga laptopiga ja toksid muudkui autode numbeid sisse, millel kindlustus või ülevaatus puudu helistad menti ja jälitad teda ning annad infi, et politsei ta kätte saaks ja trahviks.
al101 kirjutas:aga nüüd saab menti mängida, sõidad linnapeal ringi mobiilse netiga laptopiga ja toksid muudkui autode numbeid sisse, millel kindlustus või ülevaatus puudu helistad menti ja jälitad teda ning annad infi, et politsei ta kätte saaks ja trahviks.
Kes su genjaalsete ideede peale tuleb,sina ise
kersti kirjutas:Mul ei ole Tann15 vastu midagi, küll aga kõigi nende sisutühjade postide vastu, mida ta igapäevaselt produtseerib.
Aga aitab ot-st:)
Aa ja sinu postid siis k6ige sisukamad,arvan täpselt sama ka sinu postituste kohta nii et tunded vastastikused
Tarmo m6tles et teeb heateo ja saadab hoiatuse selle eest mis seal punases kirjas.
No eks peale yaxi foorumi kylastust,kylastan teid jälle 24 novembril.TSAO
al101 kirjutas:aga nüüd saab menti mängida, sõidad linnapeal ringi mobiilse netiga laptopiga ja toksid muudkui autode numbeid sisse, millel kindlustus või ülevaatus puudu helistad menti ja jälitad teda ning annad infi, et politsei ta kätte saaks ja trahviks.
kuradi kits rsk!
On jh
Tõepoolest, JaanusPoiss, muutsin su teema pealkirja informatiivsemaks. Oma postituse vaatad ehk ise kriitilise pilguga üle ja parandad ära.. seda pidi lugema vähemalt kolm korda, et lause arusaadavaks muutuks.