ALKOHOL

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Jaan
sõltlane

Re: ALKOHOL

Postitus Postitas Jaan »

Tarmo kirjutas:ma olen ammu arvanud et see on ebaõiglane. Ma ütlen et gei politseisi on vaja, saaks kah silmi pilgutada :D ja siis ilma trahvita minema sõita :lol:
Ei, siis saad taha selle sõna otseses tähenduses :lol:
Sierra Is
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

las nad siis olla kapis edasi :D
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

johhaidii! Selver tegi küll päris ässa pakkumise. 2humalavedelikku (tartu oma ka veel) 1-e hinnaga! Kahju, et üle kasti ei raatsinud koju tassida. Praegu juba kahetsen..
Aga tore on vaadata külmkappi, kus peab toitu(kild juustu ja ketšup) kokku pressima, et õlu ära mahuks :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

Tähendab lugu on nüüd selline, et õlu maitseb hea ja mul on seda ikka veel suuremat sorti varuga. Mind vaadati natuke imelikult, kui ma kahe suure käruga, mis oli ainult premiumit täis, auto poole astusin, nii, et endal nägu muigel. Aga mulle need pilgud korda ei läind ja ma viisin koju ei vähem ega rohkem kui 122 premiumit. Nüüd kodus vaikselt õlut lastes, ma leian, et mu päev on igati korda läind.
Jõudu kõigile õllesõpradele :!:
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

Teet01 kirjutas:Tähendab lugu on nüüd selline, et õlu maitseb hea ja mul on seda ikka veel suuremat sorti varuga. Mind vaadati natuke imelikult, kui ma kahe suure käruga, mis oli ainult premiumit täis, auto poole astusin, nii, et endal nägu muigel. Aga mulle need pilgud korda ei läind ja ma viisin koju ei vähem ega rohkem kui 122 premiumit. Nüüd kodus vaikselt õlut lastes, ma leian, et mu päev on igati korda läind.
Jõudu kõigile õllesõpradele :!:
kiidan investeeringut :D
Samas peab tõdema, et ega nad väga kuskil tagavaraks seista ei taha. Südametunnistus ei luba ju koikusse keerata, kui arvestatav kogus humalavedelikku kööginurgas tolmu kogub! :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Teet01
aktivist

Oehh, ja kodust välja ma täna ei jõudnudki, nii ekstaasi sattusin oma odavast, aga heast õllest. :? Muideks õlle ma viisin garaaži külma. Köögis oleks väga kitsaks läind ja kodused oleks ka viltu vaadanud. Nüüd on jälle hea põhjus garaažis sierrat remontimas käia :mrgreen:
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Hmh, ma esimese hooga märkasin muidugi originaali kampaaniat Selveris ja juba oli 6 x 6packi ostetud kui keegi preemiumist midagi rääkima hakkas. Eks peab siis täna ka ilmselt gastronomist läbi astuma ja mõne kasti puna-valget ka ligi võtma. Saab ehk aastavahetusegi ära pidada tasuta õllega- see oleks alles elu :D
Sierra Is
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

Bomsch kirjutas:Saab ehk aastavahetusegi ära pidada tasuta õllega- see oleks alles elu :D

See plaan on sama sinisilmne kui meie järgimise aasta riigieelarve.
sierra mk I 5d
fordsi
aktivist

Postitus Postitas fordsi »

nende poolmuidu õlledega on üks peavalu nii otseselt kui kaudselt. võtame rohkem siis üks sauna nädalavahetus poolmuidu,aga tõde on see kui ärkad pühapäeva lõunaaeg ning avastad nagu oleks just tulnud peolauast ja seegi tõsi ,et kapis veel kaks külma õlut 22 asemel ja päev .erses , siis tuju enam nii hea pole kui poest suurt õlle laari välja trügides. ja kuidas on see võimalik ,et raha teatud asja jaoks kõrvale pandud siis seda ei paku keegi ja siis kui asi müüki ilmub sul seda raha enam pole sinust mitte olenevatel põhjustel. loodame ,et is i hind ei lähe ulmeliseks. ilusat laupäva õhtut teile
jään fordide juurde
Tarmo
Klubi juhatus

kas preemiumit müüvad ikka veel siis 2 ühe hinnaga
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Selleasemel, et raha joomisesse investeerida, võiks ju selle IS ära osta lõpuks... ??? :lol

Poolmuidu poolmuidu... Olid ajad, kui vahetunnil jooksime poodi, ostsime 25kr eest viis plisnerit ja lasime nurgataga ära ja läksime tundi....
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Teet01
aktivist

See premiumi kampaania oli ainult neljapäeval.
fordsi
aktivist

Postitus Postitas fordsi »

tamarile: kurb jah ,et oma raha kõik õlleks teen(joomisesse inveteerin) :lol: ja hea see ,et iga nädal is e pakutakse. aga see ongi ju see teema kus saab kõigest rääkida avameelselt. mis keelel see meelel. on olnud ka aegu kus ... jah noh okei. ja mul on naine ning kaks poissi kes tahavad aeg ajalt käia rajal qadi proovimas. ja sauna õllede peale panna vahest 500 korraga on tõesti patt. päikest
jään fordide juurde
Tarmo
Klubi juhatus

nõme lugu on see et lumi tuli maha aga mina olen ikka veel eila õhtusest joomisest purjus ja ei saa sõitma minna
ants_200
turist

Postitus Postitas ants_200 »

istun ka arvuti taga, joon õlut ja kolan sierraclubi lehel ringi. ja tuli idee et ehk on minu vana sierragi kellegi kätte sattunud kes on siin klubis. nagu ehk tuleb tuttav ette kellegile selline nr nagu 432 AML :)
Vasta