Siduriketta ja survelaagri vahetus.
Siduriketta ja survelaagri vahetus.
Kuna töökojad küsivad päris kirvest hinda nende vahetuseks tuleb ikka ise teha.
Keegi oskab öelda täpselt mis järjekorras mida teha ja milliseid spets tööriistu vaja läheb?
Sierral ennem ei ole vahetanud, sellepärast küsin.
Mossel oli küllaltki lihtne.
Keegi oskab öelda täpselt mis järjekorras mida teha ja milliseid spets tööriistu vaja läheb?
Sierral ennem ei ole vahetanud, sellepärast küsin.
Mossel oli küllaltki lihtne.
Re: Siduriketta ja survelaagri vahetus.
ega ta mossest raskem pole, enam-vähem sama. eritööriistu vaja pole, peale siduriketta tsentreerimiseks vajaliku aparaadi, kuid seda saab ka ilma selleta teha kui viitsimist ja närve on
. jõudu tööle! 

Olen sierral mitu korda sidurit vahetanud. Sierra puhul on see töö väga lihtne, spetsriistu vaja ei ole. Kasuks tuleks siduriketta tsentreerimispulk. Soovitan akuklemmi maha võtta, sest käimari polte lahti lastes võib juhtuda, et starteriklemm võib kuhugi vastu minna. Kõigepealt lase kardaan lahti, siis käigukasti poldid lahti. Selleks, et käigukast ilusti maha tuleks, tuleb käigukang eemaldada. Selleks tuleb salongist kakkuda maha need kummist käigukangi katted. Käigukang tuleb maha, kui keerata lahti 3 torx polti, mis on nende kummikatete all. Siis kanguta kast maha ja keera sidurikorv maha. Kokku panna on natuke raskem, sest siduriketast on ilma tsentreerimispulgata raske tsentrisse ajada, aga see ei ole võimatu, olen ise mitu korda silmaga paika pannud. Jõudu tööle.
Kellelgi selleks nädalavahetuseks seda tsentreerimise pulka laenata pole Tallinnas?
mainin et kui käepärast võtta kuskilt puruks/lammutatud käigukast, siis sealt saab ka selle vajaliku pulgasuusabaas kirjutas:Kellelgi selleks nädalavahetuseks seda tsentreerimise pulka laenata pole Tallinnas?
mina panin siduriketta silmajärgi paika, sain hakkama küll ja kast läks ka ilusti otsa.
sry vigade pärast. klaver on -tsenseeritud- ja nuppud kanged nagu koolnud laibal.
mina mainisin ka ju seda et saab ka ilma kui viitsimist ja närve on, kuid lihtsamalt saab kui vajalik asi olemaskniht kirjutas:mina panin siduriketta silmajärgi paika, sain hakkama küll ja kast läks ka ilusti otsa.

Korra olen teinud ja sain kohe esimese korraga hakkma. Paned kohe korralikult ketta paika ja pole probleemi.
EI usalda oma silmi, sooviks siiski laenata seda pulka, kuna endal ei ole ühtegi kasti käepärast võtta.
Vb. natuke OT, aga ma mäletan et mossel panime siduriketta mingi puupulgaga tsentrisse. Kas Sierral pole võimalik nii teha?
Jah, see on täiesti võimalik. Kui käigukast on maas, siis tuleb võlli ots ära mõõta ja sellest koopia teha. Tähendab päris samasugust pole vaja, neid nuute ei ole vaja tegema hakata. Kasutada võib mistahes materjali, mis laiali ei pudene. Mõõta tuleks siis seest poolt nuuti.Sigmar kirjutas:Vb. natuke OT, aga ma mäletan et mossel panime siduriketta mingi puupulgaga tsentrisse. Kas Sierral pole võimalik nii teha?
Sidur ja laager vahetatud, võib lukku panna.