ALKOHOL

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Re: ALKOHOL

Postitus Postitas Dexter »

kui numbrid teisied panna siis on minul sinu auto:D
Pilt
ants_200
turist

Postitus Postitas ants_200 »

Hehee tuleb nii välja jah... krt myysin maha jaäi minu nimele,oli kyll nats avariiline aga ei tea kas tehti korda või läx varuosadeks:)
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

http://web.ark.ee:10122/aris/soiduk.jsp" onclick="window.open(this.href);return false; ja
https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/SYSADM ... stuspoliis" onclick="window.open(this.href);return false; lingilt kontrollides pole ei kindlustust ega ülevaatust su vanal autol. Ilmselt siis liikluses seda kohata ei ole lootust.
ants_200
turist

no siis pole vast hullu kui kunagi eesti jõuan kannan maha :lol: mis sest sitast ikka rääkida. nyyd siis tagasi alko teema juurde :) oi kus tahaks eesti eesti preeriumit juba saada. krt see soome õlu on nagu kusi :(
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

sattusin täna lõunakeskusesse. ja krt kogemata komistasin maksimarketis õllealuste otsa. Ja mida ma näen-alexander, ehk siis üks mu lemmikhumalavedelikke, suisa poolmuidu käes. 5,90+pandipoiss. No mõtlesin, et võtan kohe mitme igava õhtupooiku varu... Krt aga läks nagu ikka-enne magama ei lähe kui väärt kraam otsas.. Aga mõtted on värvikad,meeleolu ülev ja reaalsus ilmselt enne hommikut otsaette taguma ei hakka
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Sigmar
Moderaator

Postitus Postitas Sigmar »

Jaaa... alkohol on ikka tore asi..

Eile/täna sai kõvasti Kristo sünnipäeva peetud. Praegu on selline hetk, kus etanool veel laguneb veres ja uut kütet saab veel peale laetud.. See on hetk, kus tekib tunne, et nii võib alkohoolikuks saada. Mina ei tunne seda ja homme lähen jala kooli. Auto võtmed jäävad varna.

Aga ärge saage valesti aru.. Ma ei poolda etanooli tarbimist!
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

nonii täna käisin hirmsad sierra liigud :D jube hea ikka vahel siksi klapipesade freesimise vahele tilgake viint võtta :D õnneks kell juba 22 läbi ja alkoholi enam ei saa, saab homme rahulikult tööle minna :D
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

Krt ära tüütab juba see, et ma nii räme alkosvamm olen. Eile võtsin rahuikult teleka ees 5 õlutit ja praegu krt alkomeeter jutustab 0,2. no mida hullu! Aga no kuna tuleb niikuinii jala tööle minna, siis võib vabalt ühe hommikuse õlle kah võtta 8)
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

kuna jõulud mu "lemmik" pühad ja kaine peaga seda crapi seedida ei kannata siis ma ka juba pea nädal bussiga ringi liikunud. 6-7 sassi õhutjooksul pole probleem. Eile sai isegi klaasike viskit otsa. Need pühad joon ma maha midagi pole teha. -tsenseeritud- komerts cräpp, möödusin koduextra poest ja niikaugele kuni silm seletas oli ainult kuused ja ehted ja muud säärane.

NB! tegemist on minu isikliku arvamuse ja iseloomu iseärasusega mis ei pruugi teistega sarnaneda
sierra mk I 5d
ants_200
turist

krt jõulud,siis tuleb aastavahetus,siis synnipäev,siis jaanipäev ja jälle jõulud käes :) krt ei saagi kainex nii juu :cry: . aga noh vältige pohmekat,püsige joobes :D
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Sai võetud viskit ja jäägerit. Tuju hea. Peaks mõnda raami sebima hakata, a kurat teab millist ette võtta selles jama. Mingi võõra raami vaatama siis veits normim asi.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Sigmar
Moderaator

Postitus Postitas Sigmar »

Ja eile langesin jälle kurivaimu küüsi.. Nüüd tuleb aastavahetuseni oodata. :|
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Sigmar kirjutas:Ja eile langesin jälle kurivaimu küüsi.. Nüüd tuleb aastavahetuseni oodata. :|

Et siis aastavahetuseks saad kaineks ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
simp
kasutaja

Postitus Postitas simp »

mina alustasin täna külmade ilmade ja jõulude maha joomist...
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Ma alustasin roolilati vahetusega ja l6petasin saunaga,krt kui hea on olla :P
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Vasta