Ford Sierra Cosworth '89 Kristjan
Re: Ford Sierra Cosworth '89 Kristjan
Sai vähe cossut ka näpitud. Teipisin kapotialuse juhtmestiku üle. Eks kõik teavad milline see vana isoleer seal peal välja näeb. Sai veel mitte vajalike juhtmeid ära visatud. Tekkis ka üks küsimus nimelt paremalt ja vaskult lähevad esiklaasi alla kaks juhet. Suht paksud juhtmed on. Ise mõtlesin, et äkki on kunagi olnud esiklaasi soendus. On kellelgi äkki esiklaasi soendus masinal ja vitsib korra piiluda sinna plastiku ja esiklaasi vahele et on seal mingid juhtmed vms...
sierra mk I 5d
Vaikselt siis seda fordi ka kokku ladunud. Nädalavahetuse lume hullused möödas ja nüüd olen vaikselt käinud õhtuti peale tööd garaazist läbi ja natuke tegelenud nii auto kui õluga...
Tuled sai külge tagasi, see liist sinna alla ja ka iluvõre. Täna vahetasin pihutite pistikud ära. Panin BMW omad kuna fordil pole millegipärast korralike kummilutte ning paaril juhtmed oli isoleer maas juba. Juhtme osa peaks nüüd olema ok. Akult vaja ainult uus + geneka peale vedada.
Tellisin ka uue kaane tihendi ära. Mõtlesin, et proovin läbi eesti varuosa müüjate hind krõbe 700 eeki ja tarne aeg JAANUAR 2009
Aga kuna kiiret ei ole siis pole ka hullu. Võimalik, et see on metall tihend sel juhul oleks hind igati hea.
Präegu kõik.

Tellisin ka uue kaane tihendi ära. Mõtlesin, et proovin läbi eesti varuosa müüjate hind krõbe 700 eeki ja tarne aeg JAANUAR 2009

Präegu kõik.
sierra mk I 5d
Kust sa tellisid selle tihendi siis?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
tore et edeneb vaikselt, sul ülejäänud juba ok ja seisab vaid tihendi taga?
kumma tihendi taga asi seisab siis?Tarmo kirjutas:tore et edeneb vaikselt, sul ülejäänud juba ok ja seisab vaid tihendi taga?

ei tegelt tahaks juba seda cossut sõitmas näha, ja taipoh kui sa ei luba mul sellega proovisõitu teha

Motorsport is a lifestyle
Oh Erki, ära taha proovisõitu cosworthiga. See on kõige hullem downgrade, mida sa enda autole teha saad... tean omadest kogemustesterki kirjutas:kumma tihendi taga asi seisab siis?Tarmo kirjutas:tore et edeneb vaikselt, sul ülejäänud juba ok ja seisab vaid tihendi taga?
ei tegelt tahaks juba seda cossut sõitmas näha, ja taipoh kui sa ei luba mul sellega proovisõitu teha

-
- Klubi juhatus
see oli hästi öeldud 

oh jah, nii see paraku kipub olema jah, aga ajapikku harjud jälle oma aeglase autoga ära nii et pole hullu, ja nagu öeldakse, aeg parandab haavad 

Motorsport is a lifestyle
mul üks tuttav kes sellega tegeleda viitsib. melasi 6000 ülemise tihendi sarja eest pidasin liiga kulukaks.kersti kirjutas:Kust sa tellisid selle tihendi siis?
Tihend jah ja siis lumi ja vesi ka õues.Tarmo kirjutas:tore et edeneb vaikselt, sul ülejäänud juba ok ja seisab vaid tihendi taga?
Seda vaatame juba õlle pudelite pealt. Sa ei kujuta ette palju seda kulub kolm päeva olen käinud ja garaazis juba päris mitu neid pdl'eid seal nurgaserki kirjutas: taipoh kui sa ei luba mul sellega proovisõitu teha
Tegelikult pole seal ju midagi nii väga hullu. 200hj ja 1200 kg. Sierra kohta on küll väle, aga mõni korralik bmw või audi vms kõrvale panna siis ei midagi erilist.kersti kirjutas:Oh Erki, ära taha proovisõitu cosworthiga. See on kõige hullem downgrade, mida sa enda autole teha saad... tean omadest kogemustest
sierra mk I 5d
Ütleme, et need kw on igal autol erinevalt tunda. Subaruga sõitsin, siis 165kw tundus ikka kõvasti rohkem kui 3-se BMW 200kw. Kui Subsikul ikka fööni taha tõmbas oli naeratus näol garanteeritud, aga BMW läheb 0-250 täpselt üht moodi vahet pole ja naeratust näole ei tule, kuidagi igav on sõita.
-
- Klubi juhatus
mul on ammu kahtlus et bmw mõõtmis viis kw puhul on imelik 

Ei auto peab olema üle laetud, muidu on mõttetu. Jaanise jutt õige. N/A võib ju kiire olla, aga üle laetud mootoriga ikka tunned kui rõhk ülesse tuleb, et assa raisk, kus nüüd läks kiireks ära 

Sierra Is
-
- Klubi juhatus
kompressoriga on kah ülelaetud kuid seal ei anna keegi sulle kurikaga selga, seal lihtsalt on
ilus cossu aga kapott tavaline?
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´