küsimus : mure mootoriga
-
- kasutaja
küsimus : mure mootoriga
et siis mootoriks on 2.0 -dohc- ,88kw ja mure siis ise sellinne et sõidu ajal iga 4-15 sekundi järgi auto jõnksutab nii nagu vajutaks pedaali põhja ja laseks täitsa lahti tagasi ometi pedaal on stabiilselt ,mina seda läbi ei hammusta ja kaitsmetes ka asi nagu pole .niiet ehk oskab keegi midagi soovitada või koguni teab täpset viga 

Ford Sierra 2.0 -dohc- ,Manuaal ,Hall sedaan 91a
Nurgalt Ilmus Üks Hele Ford ,Manuaal Jälle Sülgas Tuld

Re: küsimus : mure mootoriga
Dohc-l ikka trossiga gaas ? Vaata tross üle, äkki see jääb kinni kuidagi ?
Kohapeal käies kõik oke ?
Kohapeal käies kõik oke ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
-
- kasutaja
kohapeal ka töösoojana jukerdab veidi aga pedaal ise käib kuidagi jäigalt jah 

Olen kunagi ühe autoga sarnast asja kogenud. Siiski tookord ei hakanud auto enne jõnksatust kiirendama. Probleem seisnes selles, et mootor jättis vahepeal vahele ja see põhjustaski neid tüütuid jõnksakaid. Vahetasin küünlad ja juhtmed ning asi saigi korda.
Mul pani gaasiklapi asendi andur näkku. Tegi igast vigureid. Kindlasks saab siis teha diagnostikas või siis mõne tuttava töötavat andurit proovides.
See vigur siis:

See vigur siis:

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
-
- kasutaja
Priit kirjutas:Mul pani gaasiklapi asendi andur näkku. Tegi igast vigureid. Kindlasks saab siis teha diagnostikas või siis mõne tuttava töötavat andurit proovides.
See vigur siis:
kas kui selle ära kruvin siis on seal sees mingi klamber või vedru vms ka w?

-
- kasutaja
Teet01 kirjutas:Olen kunagi ühe autoga sarnast asja kogenud. Siiski tookord ei hakanud auto enne jõnksatust kiirendama. Probleem seisnes selles, et mootor jättis vahepeal vahele ja see põhjustaski neid tüütuid jõnksakaid. Vahetasin küünlad ja juhtmed ning asi saigi korda.
kindlasti proovin kyynlaid homme kuna juhtmed annavad edasi kyll ilusti . mootor kui töötab ja jagajast juhtme sendi kaugusele tõmbad siis säde peksab edasi läbi

aga homme vaatan üle

Andur kõik ühes tükis(ei saa lahtigi võtta) ja on lihtsalt ühe "pulga" otsas.Need 2kruvi lahti, pistik tagant ära ja käes ongi. Seda, et midagi laiali lendab, ei pea kartmaJaanusPoiss kirjutas:kas kui selle ära kruvin siis on seal sees mingi klamber või vedru vms ka w?Priit kirjutas:Mul pani gaasiklapi asendi andur näkku. Tegi igast vigureid. Kindlasks saab siis teha diagnostikas või siis mõne tuttava töötavat andurit proovides.
See vigur siis:
PILT

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
-
- kasutaja
Priit kirjutas:Andur kõik ühes tükis(ei saa lahtigi võtta) ja on lihtsalt ühe "pulga" otsas.Need 2kruvi lahti, pistik tagant ära ja käes ongi. Seda, et midagi laiali lendab, ei pea kartmaJaanusPoiss kirjutas:kas kui selle ära kruvin siis on seal sees mingi klamber või vedru vms ka w?Priit kirjutas:Mul pani gaasiklapi asendi andur näkku. Tegi igast vigureid. Kindlasks saab siis teha diagnostikas või siis mõne tuttava töötavat andurit proovides.
See vigur siis:
PILT
vahetasin selle ära ,ei midagi ,vahetasin kyynlad ja juhtmed ära ,ei midagi ,vahetasin bensiini pumba ära ,kohe palju parem aga ennäe ebaõnne ,keerasin filtrist vooliku lahti ja see osa kus voolik kyljes on (millest polt läbi käib) läks katki