K:klaasriie, spoilerid
-
- kasutaja
-
- kasutaja
ah ära hooli teistest torbikutest
viska pildid ülesse
hmh kas te teete ainult teiste omade pealt maha siis või?
kas te ise mõnda unikaalset spoilat ei teegi?
kas teile ei meeldiks tänaval sõita kenakäte töö ümber oma masina nii et rahvas vaatab järgi?
kui asi viisakas välja näeb ega autot ära ei -tsenseeritud- siis on ju normall.
Minu arust kõige lahedam on see, et sarnaseid võib küll tänaval vastu tulla kuid mitte samasuguseid!
mulle meeldivad kexutaja masina spoilad, siukesed viisakad kui head näevad välja!:)

hmh kas te teete ainult teiste omade pealt maha siis või?

kas teile ei meeldiks tänaval sõita kenakäte töö ümber oma masina nii et rahvas vaatab järgi?
Minu arust kõige lahedam on see, et sarnaseid võib küll tänaval vastu tulla kuid mitte samasuguseid!
mulle meeldivad kexutaja masina spoilad, siukesed viisakad kui head näevad välja!:)
...Rallisõitjad sünnivad ja surevad vale kummisegu tõttu...
Sorry aga tal juba pildid üleval spoilerist siin foorumis. Samasugune nagu tuning.lv müüb. Ise panen sellise nagu gup tuningus 3150eeku maksab noh kui võtta sierra siis sellistest 2 pilti üks on hõbedasel küljes ja teine valgel küljes. Tagastange saab hoopis teistsuguse.Muhkel kirjutas:ah ära hooli teistest torbikutestviska pildid ülesse
![]()
hmh kas te teete ainult teiste omade pealt maha siis või?![]()
GHIA VEEKUUUS räägi kuna sa laiendid teeks mulle sellised nagu sa omale tellid pidid kopeerima hakkama ? Ma nagu kõik peale lainendite ühestkohast saan, et siis noid kh vaja aaga luukpera ja sedaanil samapikad ikka need jah?=
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
sa oled muidu norm vend , aga ära lahmi umbes postidega mööda foorumit ringi. siin käib jutt spoileritest ja neid estex i autol veel pole ning kexutajal on vägagi omapärane tagastage(ilus). äkki saad panna pilte töödest mida oled ise teinud . ja kas see stage mis su enda auto ees on tehtud pika tulega sierra stangest,see sinine ma mõtlen . 87 ja edasi
jään fordide juurde
ChiaV6 kirjutas:Tead minua arust kexutaja auto on minijaoks jama ja spoleri ringi pole olemaski :)ma mõtlesin et sa räägid ikka sellisest autosdt nagu Estex omanu see on juba midagi ja vajab ka muidugi veel sitax remonti jne
Räägi kuna laiendeid vorpima hakkad?
Siis tean vähemalt kas hakkan väljamaalt neid hankima vai mitte.
Njaa kõigepealt peavad leedukad omale plastikut hankima siis saavad alles tegema hakataChiaV6 kirjutas:laiendid vorbin siis kui need Gup tuuningust seal kätte saan

OT aga kas TÕESTI on niikaua tarneaeg seal? Kohapeal polegi :S?