Ford Sierra COMPACT 2,0 dohc '92 Kristjan
Re: Ford Sierra 2,0 dohc '92 Kristjan
Põltsamaal käidud. Koht tuli enda klassi viimane. Sai asja rahulikult võtetud. Üritus ise oli normaalne ja sujus kiirelt.

sierra mk I 5d
Noo nii Kristjan, mida ma kuulsin ?? millal siis pilte saab,
aga noh, kurb. väga kurb...
aga noh, kurb. väga kurb...
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
No mis siin kurba on, aru ma ei saa.kinqpool kirjutas: aga noh, kurb. väga kurb...
Ta osaleb, sõidab ja harjutab ja küll saadab ka edu. Kiirem auto ka ju valmimas, nii et hetkel ongi hea oma oskusi lihvida.
Need, kes ise sõitudest osa ei võta, arvaku mida tahavad

kersti kirjutas:No mis siin kurba on, aru ma ei saa.kinqpool kirjutas: aga noh, kurb. väga kurb...
Ta osaleb, sõidab ja harjutab ja küll saadab ka edu. Kiirem auto ka ju valmimas, nii et hetkel ongi hea oma oskusi lihvida.
Kersti, me räägime väga erinevatest asjadest;)
et siis Hõbedat pmst ei ole enam:(
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
Upsadii.. sorry arvasin, et halad ta kehvade tulemuste pärast. Aga sel juhul, võtan sõnad tagasi.kinqpool kirjutas:Kersti, me räägime väga erinevatest asjadest;)kersti kirjutas:No mis siin kurba on, aru ma ei saa.kinqpool kirjutas: aga noh, kurb. väga kurb...
et siis Hõbedat pmst ei ole enam:(
Kristjan, mis juhtus, shoot?!
ei hala. olin ta kõrval ralli ajal, ja tean kuidas rada oli ja mida ta läbi pidi elama..
aga kui õieti kuulsin siis 90ne pealt tagant sisse oli talle lennatud
aga kui õieti kuulsin siis 90ne pealt tagant sisse oli talle lennatud
Esmaspäev kell oli nii 18:45 kui mõtlesin, et tuuniks sierrat ja läheks tooks sauelt uue sportrooli ära. Mõeldud tehtud hüpasin lenksu ja võtit... aga oh häda bensiin oli kõik jälle otsa saanud niiet enne sauet kiire pitstop. (hea et ma paaki väga tihti täis ei pane) nii ka see kord 15L ja sõit võis alata, kuna ma oma tankimisega olin haaberstisse jõudnud mõtlesin, et ühendad meeldiva kasulikuga ja lähen mööda kruusa teed mis paldiski mnt'l sauele läheb. Sõitsin siis selles suunas rally mõtted peas, jõudsin soovitud teeotsani kuna vastu tuli autosid siis sai hoog 0'i ja suund sisse oma korda ootama... samal ajal tuli üks vanem venemeesterahvas oma jeep cherokee'ga ja mõtles kindlasi milleski muust kui minu rallitamise soovidest. ja kuna tahavaate peegel oli mul "üles keeratud" (no et teiste tuled ei pimestaks) siis ei näinud ma ka enne kui liiga hilja. käigu vist jõudsin panna, aga päästa ei jõudnud käis kole pauk ja sierra oli oma 6-7m edasi liikunud... esmasel vaatlusel paistsin ma komplekten ning läksin õue kaema kuida ka teisel mehel on. Tuli kah omal jalal välja. nurises ainult, et krt see õhkpadi vist on katki läks kohe tühjaks
kiiruseks arvast ta 70-80km/h
sierrast siis vist kahjuks enam elulooma ei saa (jeep kusjuures sõitis omal jalal ära
) Ainuke uks mis lahti käib on juhi oma parema poole omad on mõlemad kinni kiilunud sama on ka tagumise vasakuga. Taga klaasid kõik sees jne jne ilus pilt ei olnud
statistikasse läheb aga kirja: viimane lõpetatud manööver - möödasõit (nagu tulihingele kohane)
Hea auto oli ja väga kahju on tegelt. Kui kindlustusega norm diili saab siis mõned selle auto osad saavad oma eluteed cossus jätkata.
ahjaa kas keegi oskab öelda kuidas peapõrutust diganoosida?

sierrast siis vist kahjuks enam elulooma ei saa (jeep kusjuures sõitis omal jalal ära

statistikasse läheb aga kirja: viimane lõpetatud manööver - möödasõit (nagu tulihingele kohane)
Hea auto oli ja väga kahju on tegelt. Kui kindlustusega norm diili saab siis mõned selle auto osad saavad oma eluteed cossus jätkata.
ahjaa kas keegi oskab öelda kuidas peapõrutust diganoosida?
sierra mk I 5d
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Ford Sierra COMPACT 2,0 dohc '92 Kristjan
peavalu, iiveldus jne ... vist
aiai, kahju...vähemalt on kõik elus ja terved
aga vähemalt saad nüüd ainult cossule keskenduda
aga vähemalt saad nüüd ainult cossule keskenduda

Motorsport is a lifestyle
Kahju jah, tore auto oli
Aga see COMPACT sobib nüüd nimesse ilmselt päris hästi

Aga see COMPACT sobib nüüd nimesse ilmselt päris hästi

kahju.. ilus sierra tundus olevat..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Tahtsin lisada et olin esimestest seda avariid pealt nägemas - astusin oma autost välja... surusin Kristjani kätt tutvustasin kes olen ka veel ja soovisin kõike paremat kaastundega.
Mul oli väike oma kahtlus et too vanamees oli joogine veits... aga mis muud oskan öelda:
Kõike ei saa ette kuulutada... ikka juhtub :S
S**t happens everyday... Have a nice day
Mul oli väike oma kahtlus et too vanamees oli joogine veits... aga mis muud oskan öelda:
Kõike ei saa ette kuulutada... ikka juhtub :S
S**t happens everyday... Have a nice day

Põline kiviaegne igavikuline Sierra klubilane