Kes ütles, et Statoilis kvaliteet küte on?
Kes ütles, et Statoilis kvaliteet küte on?
Nonii, kes veel väidab, et seal nii kvaliteetne kütus on?
http://www.postimees.ee/?id=59670" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.postimees.ee/?id=59670" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis AlarT, 17 Dets 2008, 18:50, muudetud 1 kord kokku.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Re: Kes ütles, et Statoilis kvaliteet küte on?
al101 kirjutas:Nonii, kes veel väidab, et seal nii kvlaliteetne kütus on?
No selge siis hakkame NESTES käima!

Sooviks sedaan sierrat...seisukord ei oma tähdsust!
Minu arvamus asjast, eesti kütus on solk.
Mina tangin vajadusel premium 7 automaat tanklast, kus on ka paides kõige odavam ning asi korras.
Kui väga vaja tangin suvalisest tanklast, solki saan nagunii ühtemoodi.
Neste automaat tankla on ka usaldatav, aga statoil on ju kallis ka veel, milleks sinna minna üldse, eriti veel diisliga, mille pump isegi valulävi on.
Mina tangin vajadusel premium 7 automaat tanklast, kus on ka paides kõige odavam ning asi korras.
Kui väga vaja tangin suvalisest tanklast, solki saan nagunii ühtemoodi.
Neste automaat tankla on ka usaldatav, aga statoil on ju kallis ka veel, milleks sinna minna üldse, eriti veel diisliga, mille pump isegi valulävi on.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mis otsast neste kvaliteetne on 
endisel töökaaslasel oli sealt tankides audi a4 bensiin käivitus probleemid, mujalt probleemi vaba
edit: "Ülejäänud kolme juhtumi kohta ütles Statoil Eesti kontseptsioonijuht Kai Realo, et kütuseproovi kordusanalüüs kõrvalekallet ei tuvastanud, mistõttu ei tehtud kütusemüüjale ka ettekirjutust kvaliteedistandardi rikkumise eest.
Olerexi jaamadest tuvastati esmalt kütuseproovis lubatust suurem väävlisisaldus. Pärast samast proovist võetud kaht kordusanalüüsi selgus siiski, et väävlisisaldus kütuses jäi lubatud normi piiresse ja menetlus lõpetati. Väärib märkimist, et kolme eri labori poolt samast kütuseproovist tehtud analüüsid erinesid üksteisest kuni kümme korda.".
Ennem kui näpuga ühele või teisele näidata peavad meie kontrollid ja laborid veidike õppima. Ja nagu ikka on artikkel ülesehitatud nii et tekiks tohutu emotsioon

endisel töökaaslasel oli sealt tankides audi a4 bensiin käivitus probleemid, mujalt probleemi vaba
edit: "Ülejäänud kolme juhtumi kohta ütles Statoil Eesti kontseptsioonijuht Kai Realo, et kütuseproovi kordusanalüüs kõrvalekallet ei tuvastanud, mistõttu ei tehtud kütusemüüjale ka ettekirjutust kvaliteedistandardi rikkumise eest.
Olerexi jaamadest tuvastati esmalt kütuseproovis lubatust suurem väävlisisaldus. Pärast samast proovist võetud kaht kordusanalüüsi selgus siiski, et väävlisisaldus kütuses jäi lubatud normi piiresse ja menetlus lõpetati. Väärib märkimist, et kolme eri labori poolt samast kütuseproovist tehtud analüüsid erinesid üksteisest kuni kümme korda.".
Ennem kui näpuga ühele või teisele näidata peavad meie kontrollid ja laborid veidike õppima. Ja nagu ikka on artikkel ülesehitatud nii et tekiks tohutu emotsioon
ah eks see üks õnnemäng ole, vahetevahel lihtsalt ei vea ning saad solki
mina tankisin kunagi ainult uno-x'is(alexela) ning läksin üle nestele, kuid ükskord olin sunnitud taas uno-x'is tankima ja kui jälle nestes tankisin, siis liikus auto märgatavalt paremini edasi..
mina tankisin kunagi ainult uno-x'is(alexela) ning läksin üle nestele, kuid ükskord olin sunnitud taas uno-x'is tankima ja kui jälle nestes tankisin, siis liikus auto märgatavalt paremini edasi..
Motorsport is a lifestyle
statoil sai ka trahvi ju.
Ma tahtsingi öelda, et tangi kust tahad solki saad ikka, aga minu kogemused ütlevad, et nestes on vähemalt vähem solk tavaliselt ja seal on vähemalt odav automaat tanklas.
muidu eelistan oma kodulinna 7 premium automaattanklat, kõige odavam, tavaliselt mäo nestega ühel tasemel enamvähem.
Aga mul pole ju mõtet mäosse tankima sõita lihtsalt.
Lihtsalt mu teema mõte oli inimestele, kes arvavad et statoil on nii kvaliteetne, nagu näete ei ole.
See, kui trahvi ei saa ja küte normidele enamvähem vastab, ei tähenda et see kütus veel hea on, lihtsalt on ta lubatu piires.
Ma tahtsingi öelda, et tangi kust tahad solki saad ikka, aga minu kogemused ütlevad, et nestes on vähemalt vähem solk tavaliselt ja seal on vähemalt odav automaat tanklas.
muidu eelistan oma kodulinna 7 premium automaattanklat, kõige odavam, tavaliselt mäo nestega ühel tasemel enamvähem.
Aga mul pole ju mõtet mäosse tankima sõita lihtsalt.
Lihtsalt mu teema mõte oli inimestele, kes arvavad et statoil on nii kvaliteetne, nagu näete ei ole.
See, kui trahvi ei saa ja küte normidele enamvähem vastab, ei tähenda et see kütus veel hea on, lihtsalt on ta lubatu piires.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kõik on õige mis räägid
aga unox on -15 senti kliendi kaardiga odavam kui neste (ei tea kas nestel on selline asi)
aga unox on -15 senti kliendi kaardiga odavam kui neste (ei tea kas nestel on selline asi)
kahjuks nestel ei ole sellist asja..Tarmo kirjutas: aga unox on -15 senti kliendi kaardiga odavam kui neste (ei tea kas nestel on selline asi)
nendime et ka nestest saab soodust, kuid oli vist ainult 10senti per liitererki kirjutas:kahjuks nestel ei ole sellist asja..Tarmo kirjutas: aga unox on -15 senti kliendi kaardiga odavam kui neste (ei tea kas nestel on selline asi)
Ma ei saa aru mis sul viga on?saadad k6ikidele inimestele oma msnis sellist jama,keda see huvitab statoilist tangin aastas paar korda,sulle paistavad kõik asjad ette jäävat ja siis kohe selest oma teema vaja ka ju tehaal101 kirjutas:Nonii, kes veel väidab, et seal nii kvaliteetne kütus on?

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Sind see võibolla ei huvita aga keegi teine järsku on sellest huvitatud..tann15 kirjutas:Ma ei saa aru mis sul viga on?saadad k6ikidele inimestele oma msnis sellist jama,keda see huvitab statoilist tangin aastas paar korda,sulle paistavad kõik asjad ette jäävat ja siis kohe selest oma teema vaja ka ju tehaal101 kirjutas:Nonii, kes veel väidab, et seal nii kvaliteetne kütus on?
Ehtne lasteaia ytlemine
sinule v6ibolla ei meeldi aga teistele v6ibolla meeldib 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann kurat bensiini kvaliteet ON tõsine küsimus...
Ise olen mitmeid kordi jäänud teepeale(lähimatest bensukatest kümnete kilomeetrite kaugusel) kuna lihtsalt bensiin mida tangitud sai oli S*TT.
Ühe kaherattalise liikumisvõime võttis s*tt bens nädalaks ära, kuni jõudsin karpa ja voolikud ära puhastada.
jne...
Vabandust, ei saanud ütlematta jätta enam:)
Ise olen mitmeid kordi jäänud teepeale(lähimatest bensukatest kümnete kilomeetrite kaugusel) kuna lihtsalt bensiin mida tangitud sai oli S*TT.
Ühe kaherattalise liikumisvõime võttis s*tt bens nädalaks ära, kuni jõudsin karpa ja voolikud ära puhastada.
jne...
Vabandust, ei saanud ütlematta jätta enam:)
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
aga kust/mismoodi seda sooduskaarti saada? ainuke asi millest kuulnud olen on mingi krediitkaardi põhimõttel töötav kaart.Dexter kirjutas:nendime et ka nestest saab soodust, kuid oli vist ainult 10senti per liitererki kirjutas:kahjuks nestel ei ole sellist asja..Tarmo kirjutas: aga unox on -15 senti kliendi kaardiga odavam kui neste (ei tea kas nestel on selline asi)
mul on see nö krediitkaart ja sellel küll soodustust ei ole tavaliselt- ainult kampaania korras
XR4i