Kas keegi meie seast turundust/turunduse aluseid on õppinud ja jagab seda matsu hästi lahti?
mul vaja üks töö turunduses ära teha, aga ma pole kahjuks piisavalt pädev seda tegema
Vahukommi vedrustusega muideks vedrudest rääkides sepik uudistas mu Rs siniseid madaldusi täna pidid k6lbama kll jah tarmo paistab n6rk jh olevat,sojub kll koos enamus rahvaga miks ma yhelegi rajapäevale ei j6ua(sest ma ei oska s6ita) sellepärast ei olegi tulnud endale häbi tegema,esinejateks v6ivad teised olla minul sellepärast ei ole vaja kuskile päraperse ronida ja hunniku raha maksta et kuskil kardirajal kihutada saaks,rahad panen ma paaki bensiini alla ja mis yle jääb läheb viski alla ehk siis k6rist alla.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Kuna ei ole selle juudipoisiga,kelle sünnipäeva kõik siin tähistama asuvad, erilistes sugulussidemetes siis ei oska selle puhul nagu midagi soovida. Küll aga ilusat aasta lõppu ja muretuid kilomeetreid järgmisel aastal!
Selline asi siis leitud bikeri foorumist:)
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.