Mure Sierraga:(
Mure Sierraga:(
Tervist!
Vahendan sõbra muret.Nimelt autoks Ford Sierra universaal, 2.0mootor(bens).Viga nimelt selles,et kipub trikitama.Külma mootoriga on kõik okei aga soojalt on paarkorda teeäärje järnud, nimelt välja suretades ja hiljem sooja mootoriga käivitades ei lähe tööle.Isegi mitte tõmmates.Mootori temperatuur on normis.Auto käis ka töökojas, ma ei oska hetkel öelda mis jupid välja vahetati aga siiski ei tööta korralikult.Järgmine päev pärast seisma jäämist, läks auto külmast peast kohe käima.Teinud on ta nii mitu korda.Sooviks nõu.
Burnout.
Vahendan sõbra muret.Nimelt autoks Ford Sierra universaal, 2.0mootor(bens).Viga nimelt selles,et kipub trikitama.Külma mootoriga on kõik okei aga soojalt on paarkorda teeäärje järnud, nimelt välja suretades ja hiljem sooja mootoriga käivitades ei lähe tööle.Isegi mitte tõmmates.Mootori temperatuur on normis.Auto käis ka töökojas, ma ei oska hetkel öelda mis jupid välja vahetati aga siiski ei tööta korralikult.Järgmine päev pärast seisma jäämist, läks auto külmast peast kohe käima.Teinud on ta nii mitu korda.Sooviks nõu.
Burnout.
Re: Mure Sierraga:(
Mootor hõre pole ? Või rõngad kinnijäänud. Mõõda kompresiooni. Aga räägi, kui eetrit lasta kas siis kah ei mõika midagi ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Omanik on ise vanem inimene, auto on nö kuus paarkorda sõidus käimiseks.Läbisõit on suhteliselt väike ja auto ise oli igati aus enne seda jama.Kompresioon ja rõngad vaadati töökojas juba läbi ma pakuntamar kirjutas:Mootor hõre pole ? Või rõngad kinnijäänud. Mõõda kompresiooni. Aga räägi, kui eetrit lasta kas siis kah ei mõika midagi ?

Karpa ? Pritsung ? Kõik filtrid kenasti OK ?
Kõik voolikud ja ühendused korras jah ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Voolikud ja asjad peaks okei olema aga Karpa või pritsungi asjad uurin homme järgi.Ei ole kahjuks väga Sierradega kursis.tamar kirjutas:Karpa ? Pritsung ? Kõik filtrid kenasti OK ?
Süüdet pole keegi näppinud 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Vabandust aga mis see puutub nüüd probleemi?Sellesmõttes,et auto sõidab külmalt ilusti, ei puterda, ei poo.Vale süütega peaks ta ka soojalt käima minema.Ning ei, keegi pole süüdet näppinud.IvoK kirjutas:Süüdet pole keegi näppinud
No nt mul oli juhus siis eelmine aasta 87a karpa sierraga, mida kuskil nurgataga keegi oli "remontinud" külmalt oli tühikäik ja kiirendus enam vähem, nii kui töösoojaks sai siis suri välja ja rääkimata sõitmisest. ja sellel stroboga vaadates oli süüde väga vale.
aga no mis mina asjas ikka tean.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Kõik soovitused panen kõrvataha:)IvoK kirjutas:No nt mul oli juhus siis eelmine aasta 87a karpa sierraga, mida kuskil nurgataga keegi oli "remontinud" külmalt oli tühikäik ja kiirendus enam vähem, nii kui töösoojaks sai siis suri välja ja rääkimata sõitmisest. ja sellel stroboga vaadates oli süüde väga vale.
aga no mis mina asjas ikka tean.
Kui karpaga siis minu kunagisel 1.6 mootoril ei tahtnud bensiini pump sooja mootoriga lüüa, poos kinni või midagi sellist.
Autoremont ja hooldus viimsis, alajaama tee 10, 56242797
-
- fanaatik
sellel autol tuleks ämblikud välja ajada

+1 ega ilmaasjata pole mootor loodud 7000rpm arendama korra kuuma anda...XcosworthX kirjutas:sellel autol tuleks ämblikud välja ajada![]()