Genekas ei lae.
Genekas ei lae.
Aku tuli põleb õrnalt kui sõita ja genekas vististi ei lae. Kus kõige odavam remont on?
Tallinnas..
Tallinnas..
Re: Genekas ei lae.
Pinguta rihma. Siis kui see ei aita, tableti vahetus. Võibolla on rihma kiil ära,et rihm liiseb? Rihm ise ka muidugi. Juhtmed?
Sierra 1.8- tõmme on vägev 

Võimalik et harjad kulunud
Rihm on pingul, mille järgi ma saan aru kas harjad või tablett läbi?
Mis hinnaga kasutatud kuid töökorras geneka võib leida?
Võta harjad välja ja vaata, kas on kulunud. Kui kulunud, siis osta poest uued. Ise vahetasin ka eelmine suvi, harjad ja tablett olid ühes tükis ja maksid automaailmas mingi 100kr, kui ma õigesti mäletan.
Lihtsam on (ja ka odavam) ära vahetada tablett ja harjad.suusabaas kirjutas:Rihm on pingul, mille järgi ma saan aru kas harjad või tablett läbi?
Sierra 1.8- tõmme on vägev 

mul ka dohc-il siuke jama et enne laadis aga nüüd tõstsin mootori ringi ja enam ei lae
nagu ma aru olen saanud tuleb geneka 1 juhe panna otse aku plussi ja teine peenike sinna plussi kus süüde sees? igatgahes voolu ei tule enam üldse 

XR4 2.9i
Lihtsam küll, aga odavam küll mitte, see tablett koos harjadega maksab vist 100-200eek-u (võin eksida)
aga krafiidi pulgad miski alla 10eek-u.
mina vahetasin ainult kafiidi pulgad, ja toimib küll hästi

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
IvoK kirjutas:Lihtsam küll, aga odavam küll mitte, see tablett koos harjadega maksab vist 100-200eek-u (võin eksida)
ehk avaldad kus selliseid asju müüakse;)
Mina ostsin paidest heko auto kaupadest (olid B-osana sierra-le täitsa olemas.)
Ja kunagi on saanud teha ka Ford Orion-ile 1.6 cvh mootori generaatorile vaz-i omadest, mis olid mõõtmetelt veits suuremad - siis pidin parajaks viilima.

Ja kunagi on saanud teha ka Ford Orion-ile 1.6 cvh mootori generaatorile vaz-i omadest, mis olid mõõtmetelt veits suuremad - siis pidin parajaks viilima.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
see paljaste harjade vahetus polegi üldse keeruline, peab vaid viitsima natuke jootekolviga susistada. ise eelmisel sierral mässasin kah, vahetasin harjad, siis pingeregulaatori(tableti) ja genekas käis mingi 3-4 korda maha, siis lõpuks võtsin maha ja pandi töökojas stendi...ja mõõdeti ja mässati, lõpuks siis selgus, et hoopis mähisel mingi juhe katki. aga viimane kord geneka maha-peale aeg oli ca10 min
mootoriks 2.0 dohc 

Viitsib keegi seletada, kuidas need harjad ära vahetada? Ja kas oleks mõtekas pingeregulaator ka ära vahetada?
Markus.
Ford Sierra 1.6
Ford Sierra 1.6
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Harjade vahetamine on imelihtne.Keerad kaks kruvi lahti ja käes nad ongi.Harjad on koos pingeregulaatoriga minuarust.Vähemasti nendel sierra genekatel on olnud millega ma olen tegelenud.Nädalavahetusel vahetasin just sõbra sierral harjasid.Ei laadind ka üldse aga nüüd korras.Panime 14,6v.Originaalid olid 14v kui ma ei eksi.Markus21 kirjutas:Viitsib keegi seletada, kuidas need harjad ära vahetada? Ja kas oleks mõtekas pingeregulaator ka ära vahetada?
Kas pingeregulaator tuleb ka ära vahetada?
EDIT: Mul ongi see koos harjadega koos, nii et vahet ei ole
EDIT: Mul ongi see koos harjadega koos, nii et vahet ei ole
Markus.
Ford Sierra 1.6
Ford Sierra 1.6