Sierra 2.0iS, 85a - kersti
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sierra 2.0iS, 85a - kersti
vallai/master näiteks? või siis pead kiruma ennast ja raini et mulle saatsite 14" talvekad mis oleks ajutiselt asja ära ajanud
Oleks poleks shmoleks roleksTarmo kirjutas:vallai/master näiteks? või siis pead kiruma ennast ja raini et mulle saatsite 14" talvekad mis oleks ajutiselt asja ära ajanud

Pühapäeval saab siis IS uue sillaga proovida rapla rajal, kui toimub AG talvekarika esimene etapp. Kui kiilasjääd ei ole, siis lähevad slikid loosi

Mul üks paar 14 185/65 talvekaid on garaazis kui ei eksi siis nokian hakkapeliita 2. Mustrit jagub ja naelu oli ka veel mingi kogus alles. 1 rehv = 1 Alexander'i 4pack näiteks
sierra mk I 5d
Väga hea, tulen neile varsti järgiKristjan kirjutas:Mul üks paar 14 185/65 talvekaid on garaazis kui ei eksi siis nokian hakkapeliita 2. Mustrit jagub ja naelu oli ka veel mingi kogus alles. 1 rehv = 1 Alexander'i 4pack näiteks

Läksin rajapäevale ja võtsin slikid kaasa, kuna eeldasin, et Raplas on sarnane ilm, kui Tallinnas (ehk no snow).
Reaalselt oli Raplas suur talv ning rajal lume all jää. Slikkidega polnud muud teha, kui need pagasnikusse raskuseks panna ja olemasolevatelt vanadelt masteritelt tuli naelad välja kiskuda, et rajale lubataks.
Vääääääga libe oli
Esimeses voorus hiilisin ja vältisin külje libistamist, lootes ok aega. Sedasi tuli kehv aeg.
Teises voorus laiasin ja sõitsin kiiremini (külg ees) kõik kurvid läbi. Tuli veel kehvem aeg.
Kolmandas voorus valisin harju keskmise strateegia ja sõitsin tagaveoliste klassis teise aja. Kuna aga reeglite kohaselt tulemuseks loeti kolmest voorust kahe parema summat ja mul kaks vooru ebaõnnestusid, siis kokkuvõttes mingit ok tulemust ka ei saanud.
Aga see selleks, rajapäev ise oli uhke, lõbus ja huvitav.
Üks pilt ka is -st.
Reaalselt oli Raplas suur talv ning rajal lume all jää. Slikkidega polnud muud teha, kui need pagasnikusse raskuseks panna ja olemasolevatelt vanadelt masteritelt tuli naelad välja kiskuda, et rajale lubataks.
Vääääääga libe oli

Teises voorus laiasin ja sõitsin kiiremini (külg ees) kõik kurvid läbi. Tuli veel kehvem aeg.
Kolmandas voorus valisin harju keskmise strateegia ja sõitsin tagaveoliste klassis teise aja. Kuna aga reeglite kohaselt tulemuseks loeti kolmest voorust kahe parema summat ja mul kaks vooru ebaõnnestusid, siis kokkuvõttes mingit ok tulemust ka ei saanud.
Aga see selleks, rajapäev ise oli uhke, lõbus ja huvitav.
Üks pilt ka is -st.

Pildi pealgi ju näha, et lund sajab
Imestan, et slikkidega peale lendasid.

Sierra Is
Radikas katki.
Enne pühapäeva vaja see probleem lahendada, kui kellelgi on Põhja-Eesti kandis korralikku radikat pakkuda, siis andke märku.
Võimalik, et sobib Jaanise 1,8 radikas, mis tal üle on. Sel juhul poleks probleemi, aga seda saan teada alles homme.
Enne pühapäeva vaja see probleem lahendada, kui kellelgi on Põhja-Eesti kandis korralikku radikat pakkuda, siis andke märku.
Võimalik, et sobib Jaanise 1,8 radikas, mis tal üle on. Sel juhul poleks probleemi, aga seda saan teada alles homme.
1,8 radikas installitud.
Homme siis tuleb Käesallu proovima minna, et kuidas auto end ülal peab ja kas on pühapäevaseks rajapäevaks valmis.
Homme siis tuleb Käesallu proovima minna, et kuidas auto end ülal peab ja kas on pühapäevaseks rajapäevaks valmis.
Sierra on end tublisti ülal pidanud. Raplas sai sellega ju lausa kolmikvõit võetud RWD klassis 
Nüüd on see mitu nädalat garaažis puhkust nautinud. Täna ostsin Marteliuse torukolle, mis ootab paigaldamist

Nüüd on see mitu nädalat garaažis puhkust nautinud. Täna ostsin Marteliuse torukolle, mis ootab paigaldamist

tõsiselt väga kena liikur sul,kupee ka...kompfek noh! 
mul sõbral oli ka is ,ei ütleks,et edasi ei astuks,nagu loom läks.Kuid paraku eelmise aasta kõige külmem päev tegi oma töö.Radikad pilbasteks ja plokk...ja nii ta tasapisi emexi poole hakkas minema

mul sõbral oli ka is ,ei ütleks,et edasi ei astuks,nagu loom läks.Kuid paraku eelmise aasta kõige külmem päev tegi oma töö.Radikad pilbasteks ja plokk...ja nii ta tasapisi emexi poole hakkas minema

Täna oli see kauaoodatud päev, kus IS sai uue summuti. Klõpsutasin isegi mõne pildi protsessist.
Kollektor oma aega ootamas
Kogu protsessi võtmeisik härra Krist-San a´ka Crisp tjuunib torusid
Et sierral oleks kergem köhida
mugavad "kiir" kinnitused:P
Vahepeal koristasin autot ja leidsin huvitavat materjali, nagu nõuka-aegne pastakas, haiglasussid jmt. Lisaks õppisin üle-eelmise omaniku kohta, et Sierraga on popp Saaremaal käia: 4 pensionäri ja Sierra
ning alles reisilt naastes läks loosi üheotsa pilet pikale puhkusele.
Aga tulles tagasi teemasse, siin on juba valmis summuti põhjustades rahulolu
tegija näos.
And last but not least.. kogu töö õnnestumises tuleb tänada siiski vana head kassi nimega Kubjas, kelle valvsa pilgu all sai toimetatud.
Kollektor oma aega ootamas
Kogu protsessi võtmeisik härra Krist-San a´ka Crisp tjuunib torusid
Et sierral oleks kergem köhida
mugavad "kiir" kinnitused:P
Vahepeal koristasin autot ja leidsin huvitavat materjali, nagu nõuka-aegne pastakas, haiglasussid jmt. Lisaks õppisin üle-eelmise omaniku kohta, et Sierraga on popp Saaremaal käia: 4 pensionäri ja Sierra
ning alles reisilt naastes läks loosi üheotsa pilet pikale puhkusele.
Aga tulles tagasi teemasse, siin on juba valmis summuti põhjustades rahulolu
tegija näos.
And last but not least.. kogu töö õnnestumises tuleb tänada siiski vana head kassi nimega Kubjas, kelle valvsa pilgu all sai toimetatud.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Kristjan endal habet lühendanud
Tarmo kirjutas:Kristjan endal habet lühendanud
Kuule see aasta olen juba korra ajanud jah

sierra mk I 5d
Nii nii, kevad on käes.
Ja autoga ka "pisikesed" muudatused vahepeal tehtud.
Eilne päev ja pool ööd möödusid Kristjani garaazis ning tulemuseks on see, et sedaani alt on sportvedrustus ümber tõstetud IS alla ja vastupidi.
Stutbarid sedaanilt eemaldatud, lähevad ka IS-le.
Recaro istmed samuti IS-i pandud. Sedaani lähevad tavalised istmed asemele.
Ja lisaks on autol all uued suverehvid, Vredestein Sportrac3 195/50/15. Tunne on, et võiks nagu asja saada juba
Ja autoga ka "pisikesed" muudatused vahepeal tehtud.
Eilne päev ja pool ööd möödusid Kristjani garaazis ning tulemuseks on see, et sedaani alt on sportvedrustus ümber tõstetud IS alla ja vastupidi.
Stutbarid sedaanilt eemaldatud, lähevad ka IS-le.
Recaro istmed samuti IS-i pandud. Sedaani lähevad tavalised istmed asemele.
Ja lisaks on autol all uued suverehvid, Vredestein Sportrac3 195/50/15. Tunne on, et võiks nagu asja saada juba