Abi vaja : Kuidas saada käigukasti ....

Kapotialused jutud
Vasta
grimes
kasutaja

Abi vaja : Kuidas saada käigukasti ....

Postitus Postitas grimes »

Nii tegin ostu teema. Ja teen ka ühe küsitluse...
ET kuidas saada Dohc kasti küljest nuudi otsast kardaani osa kätte ?
On siis see nuudi osa, koos leevenduspuksiga. 10min pekstes teda kätte ei saanud. Stopperit ega splinti ei paista olema.

On ehk mõni muu nipp... või on võimalik ainult spets tõmmitsaga kätte saada ?

http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... =11&t=3913" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostu teema seal, kui ehk kellegil vedeleb...

Veel parem kas keegi oskab kindlalt öelda. Kas sierra ja scorpa kasti nuudid on samad ? Pealeselle scorpa veel 4x4.. aga sellepärsat vist vaevalt nuut teine....

Suured suured tänud ette... Olen suht hädas selle jubina leidmisega hetkel... Ehk sierra kasti küljest kätte saades veel võimalik külge panna... Aga metallvõru jms selle leevenduspuksi ümber on suht kõveraks taotud juba :(
IvoK
sõltlane

Re: Abi vaja : Kuidas saada käigukasti ....

Postitus Postitas IvoK »

selle metallvõru ja leevendi pead enne küllest ära keerama, sest see kronsa mis kasti sisse läheb nuudi otsa, on ühe spets mutriga kinni (selle keerad otsast ära siis saad ka selle kronsa ise kätte) - see mutter muidu ei paista ültse välja, kui see võru ja puks ees on. Ise olen korra lammutanud seda (kui kardaani simmerit ja käiguhoovastiku simmerit vahetasin) ja selle mutri jaoks on spetsiaalne pardun.

:) edu siis
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
grimes
kasutaja

Postitus Postitas grimes »

Tänud infi eest... Alguses proovisime saada leevenduspuksi kätte. Nende mutikad ei tahtnud juba lahti tulla... (kõik see osa käib ringi kh ju) Eks proovib seda lahti uuesti keerata siis... (kui ei eksi siis need keerme osad on mingi asjaga juba pihta saanud)
Oot aga spets võti. Kas siis kodupäraste töövahenditega ei ole võimalik jälle seda lahti saada ? :roll:
Kurat mul käib alati mingi asjaga ikka needus kaasas.

Siiski veel küsin, ehk vedeleb kellegil seda juppi...
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

No mina olen need poldid mutrirelvaga lahti lasknud. :mrgreen: ja see mutter mis seda kronsat kasti nuudi külles kinni hoiab - see on spets mutter mida saab lahti ainult originaal padruniga aga see padrun on selline tiheda hambaga ja äkki suurus oli miski 36mm või isegi suurem (osades tööriistakohvrites on sellised padrunid ka olemas aga ei tea kas nii suurt jälle on.)

:)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Vasta