mul vedelevad kodus korralikud audi veljed. auguvahe pidi olema sama mis fordil.
aga küsimus, et kas need sobivad alla ka? (ET jne..)
V oleks targem panna miski flants vahele?
rikkuda sellesmõttes et velje keskava juures selline moodusts mis tuleb väljapoole. ja sinna külge kinnitub kapsel. ja kui ma nüüd trieks veljed suuremaks siis ma ei saaks enam kapslit peale panna mis on.. ..jh suht s*tt variant...
et praegu 5 korraliku valukat olemas ja pärast treimist on täpselt 5 velge mis ei ole kuigi kenad ilma kapsliteta ja see eeldab siis uute velgede ostu.. jne
ja kui fordil oleks normaalse auto moodi see poltide-värkide süsteem siis paneks kohe flantsi..
pakuti 3cm paksust... aga jh.. nii laia flantsi aretus fordile on ka päris paras nugistamine...
..kuigi need flantsid on ühe sõbra escordi all..
audcedes kirjutas:ja kui fordil oleks normaalse auto moodi see poltide-värkide süsteem siis paneks kohe flantsi..
pakuti 3cm paksust... aga jh.. nii laia flantsi aretus fordile on ka päris paras nugistamine...
..kuigi need flantsid on ühe sõbra escordi all..
3cm flantsi vahele ja suure tõenäosusega hakkad õige pea veermikudetailidele nägemist ütlema. Midagi raudkindlalt väita ei julge, aga usun, et näiteks rattalaagrid eriti kaua sellistes tingimustes tööd teha ei viitsi...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
audcedes kirjutas:rikkuda sellesmõttes et velje keskava juures selline moodusts mis tuleb väljapoole. ja sinna külge kinnitub kapsel. ja kui ma nüüd trieks veljed suuremaks siis ma ei saaks enam kapslit peale panna mis on.. ..jh suht s*tt variant...
et praegu 5 korraliku valukat olemas ja pärast treimist on täpselt 5 velge mis ei ole kuigi kenad ilma kapsliteta ja see eeldab siis uute velgede ostu.. jne
nendime et sa ei pea siis tervet seda velje paksust suuremaks treima! lased ainult selle paksuse mis vaja on ja mõni mm rohkem