Ford Sierra Ghia 2.0 dohc 91a -kmh-

Kasutajate pikendused
Suletud
-kmh-
kasutaja

Re: Ford Sierra Ghia 2.0 dohc 91a -kmh-

Postitus Postitas -kmh- »

Mis selle tiiva ja stangega juhtus, no arvatavasti mingi avarii aga kas siis hullusti?
Keegi kusagil uuris esiklaasi soenduse kohta, kui nuppu vajutada, siis relee plõksub ja nupul tuluke peal põleb aga ei ole vaadanud kas siis tõsti ka töötab. Klaasil muidu mõra sees.
Vasak tiib muidu matt jah!
Tuleb veel remontida parasjagu siis võib saada päris heaks, teha ikka on. Aga siis oleks ka selline küsimus, et mingi 3-4 käiguga on mingi vibra sees mingitel pööretel ja siis kaob ära, gardaani mingi ühendus koht oli suht lahti jäetud, sain selle enamvähem kinni, siis jäi vibra vaiksemaks aga ikkagist on veel. Häirib tõsiselt, oskab keegi aidata?
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

eks seal puksid ja ristid võivad vahetust tahta, ristide vahetusega on see jama et 2/3 juhtudest ei jää tasakaalu (või oli 1/3). Pärnus teostas mingi firma tasakaalustust, tartust ma ei leidnud. Kui mainisin sierra siis öeldi et ei taha
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

kena auto isegi sõitnud sellega,aga esiklaasi soojendus ei saa nii või naa töödata..seal on korralik mõra põiki üle ju...
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

suvel ta kyll nii kena ei olnud.. suht rondistatud oli..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
-kmh-
kasutaja

Gardaani rist tundus korras olevat. Äkki siis tõesti mingid puksid.

Klaasis on jah mõra sees. Kuidas see klaasisoendus töötab, nagu kas puhub akna peale rohkem või aknal endal mingi soendus sees?

Ega praegultki ta korralik ole, ennast see välmis häirib suht, olen korrastanud ja üritan ikka edasi korrastada.
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Aknal ikka endal soojendus sees!!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
waher
fanaatik

esi ja tagaklaasi sees on selline niinistik, mis sisselülitamise korral hakkab kuumenema...ja paraku kui esiklaasil mõra sees on...eriti veel pikalt põiki siis niidistik rikutud...oleneb mõrast muidugi...kui mingi väike mõra oleks siis on pisike osa klaasist talvel puhas:Daga see savi..mul endal ka nagunii see ei tööta.
-kmh-
kasutaja

Ma just mõtlesingi seda, et tagumisel klaasil näha seda niidistiku aga esimesel pole midagi.
simp
kasutaja

Postitus Postitas simp »

esimesel sellised väiksed hallid ja tihedalt, vastu päikest hea näha;)
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

muidugi võib olla vahetatud mõne eelmise omaniku poolt tavalise klaasi vastu, kui kui tahad head igapäeva autot talvel, siis soovitan vahetada niidistikuga klaasi vastu
waher
fanaatik

Tarmo kirjutas:muidugi võib olla vahetatud mõne eelmise omaniku poolt tavalise klaasi vastu, kui kui tahad head igapäeva autot talvel, siis soovitan vahetada niidistikuga klaasi vastu
ei ole...pealegi need tuuleklaasil olev nn "traat"on palju väiksem...hästi lähedalt vaadates on näha selline sikksakiline niinistik.Aga jah..nõustun...talvel on tõesti parem...aga kaua seda talve ikka enam on...ja pealegi see sierra peaks kiiresti soojaks minema...ma usun et suurt vahet pole kas on esiklaasi soojendusega wõi läheb lihtsalt kiiresti soojaks...tee niikaua suitsu vms kui auto soojendeb :mrgreen:
teisest käest jälle...legaalselt ta ülevaatust sellega ei läbiks.
-kmh-
kasutaja

ei ole...pealegi need tuuleklaasil olev nn "traat"on palju väiksem...hästi lähedalt vaadates on näha selline sikksakiline niinistik.Aga jah..nõustun...talvel on tõesti parem...aga kaua seda talve ikka enam on...ja pealegi see sierra peaks kiiresti soojaks minema...ma usun et suurt vahet pole kas on esiklaasi soojendusega wõi läheb lihtsalt kiiresti soojaks...tee niikaua suitsu vms kui auto soojendeb :mrgreen:
teisest käest jälle...legaalselt ta ülevaatust sellega ei läbiks.

Seda niidistikku olen varem ka märganud aga koguaeg mõelnud, et klaasil mingi asi peal olnud, et selline jälg sees, ei tulnud sele pealegi, et see esi klaasi soendus. :D
See auto läheb tõesti kiiresti soojaks.
Ma pole eriti selle legaalse ülevaatuse peale mõelnudki, kuna vigu ikka on ja suht palju.
waher
fanaatik

8) no näed...nägin sind ka muidu nv...lõugasite janise ja nende juures :mrgreen:
-kmh-
kasutaja

Võimalik! :D
-kmh-
kasutaja

Jõutsin pooltundi tagasi Keilast, tõin endale uue esistange, tundus suht korralik olevat ikka. 8)
Suletud