Ford Sierra Ghia 2.0 dohc 91a -kmh-
Re: Ford Sierra Ghia 2.0 dohc 91a -kmh-
uhke..aja tuli ka paika ja täitsa tiptop...siis peaaegu minu omast ilusam 

Siis kui sa oma diffri mulle annad, siis võibolla jah on! 

ei anna...vahetame autod ära 

Vahetame parem diffrid ära! 

muidu kui sa diffrit tahad siis GTO-l peaks üks differ olema..LSD,vähemalt vanasti oli...ehk saad jutule temaga.
Lisan mõne talvise pildi ka, mis paar nädalat tagasi tehtud!

Et siis tänaseks uus stange ees ja sidur vahetatud, külge läks LUK-i ketas ja korv.
Sain ka lõpuks vibrast ja sellest kuminast lahti, viga oli siis murdunud poldis mis on kastiküljes kuhu kinnitub gardaan, kaks olid terved ja üks pooleks siis ja muidugi käigukasti padi ka läbi, sinna sai ajutiselt kummipuksid vahele aretatud.
Nüüdseks siis järgmine asi, kui veelombist läbi sõidad ja arvatavasti saab genekas vett siis ja poobkohe mootori ära, hakkab välja surema, ei tea mis jama on! :S Aga eks peab ära mõõtma geneka laadimise.
Sain ka lõpuks vibrast ja sellest kuminast lahti, viga oli siis murdunud poldis mis on kastiküljes kuhu kinnitub gardaan, kaks olid terved ja üks pooleks siis ja muidugi käigukasti padi ka läbi, sinna sai ajutiselt kummipuksid vahele aretatud.
Nüüdseks siis järgmine asi, kui veelombist läbi sõidad ja arvatavasti saab genekas vett siis ja poobkohe mootori ära, hakkab välja surema, ei tea mis jama on! :S Aga eks peab ära mõõtma geneka laadimise.
See poriloigu teema on paljudel vist.
Eelmisel Sierral oli nii, et kui korralikust läbi sõitsid siis oli mootor kohe kutu. Pidi ootama kuni ära kuivab ja siis alles sai edasi sõita. Ja kuivamine kiire ei olnud.
Eelmisel Sierral oli nii, et kui korralikust läbi sõitsid siis oli mootor kohe kutu. Pidi ootama kuni ära kuivab ja siis alles sai edasi sõita. Ja kuivamine kiire ei olnud.

Po'hui.
Kell on 10:10!!!

-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Viga pole kindlasti genekas vaid ikka küünlajuhtmetes,jagajakaanes või süütepoolis mis saavad märjaks.Mul scorpaga samad jamad-kmh- kirjutas:Nüüdseks siis järgmine asi, kui veelombist läbi sõidad ja arvatavasti saab genekas vett siis ja poobkohe mootori ära, hakkab välja surema, ei tea mis jama on! :S Aga eks peab ära mõõtma geneka laadimise.

Geneka laadimine korras! Aga avastasin sellise asja, et vahest on nii, et kui võtit keerad, kaob vool ära, lööp kella nulli ja mingi plõks käib. Hakkab juba närvi ajama see jama, ei kujuta ette ka, mõtlesin, et äkki jäi midagi sitasti kinni pandud siduri vahetuse ajal, proovisin, auto massi, see oli ka korralikult kinni, ei oska rohkem midagi vaadata!
kusjuures mul oli ka kunagi vahetevahel siuke jama, nüüd pühapäeval üle pika aja oli siuke jama, parkisin töötava auto parkalsse, panin parktuled põlema, auto veel käis, siis mingi aeg panin auto seisma, ise olin väljas ja parktuled jäi põlema, ning mingi aja pärast kui tahtsin autot käima panna ei teinud piuksugi, no mittemingi sugust häält, kuulsin ainult kuidas bensupump käima läheb ning bensuseier oli imelikult kõrgel, tükk aega üritasin käivitada, siis avastasin et parktuled põlevad, lülitasin need välja ning auto läks kohe käivitades käima. ei tea milles viga, vb mingi tüüpviga 

Motorsport is a lifestyle
mul just nii et kui pargid peal siis ei jää seisma
ja kui seisab ja pargid peal siis ka süüde sees 

XR4 2.9i
Sierra elektri süsteem on kosmos! 

Täna siis istusin masinasse, keerasin võtit läks vähe vaevaliselt tööle, eks aku nõrk ma usun (panin laadima juba ka) ja siis läksin sõitma sõitsin meelega hooga veelombist läbi ja ei poonudki ära, ei tea mis ta jamab vahepeal, muidugi oleks võinud seisma jätta pärast kodus ja uuesti käima proovida panna aga ei tulnud selle peale.
Selline küsimus siis 2.0 dohc-i omanikudele, et on keegi vahetanud mingit rihma rullikut? Ise uurisin Haapsalu kohalikudest varuosade pakkujatelt ja siis veel Tallinnast Automaailmast, Autoasi ja Järve varuosakeskusest, neist pakkus ainult Järve ja seal ka kasutatut. Aa jaa veel helistasin Info-Autosse ning nad tahtsid 3300 millegiga saada selle eest!
See hind pani küll naerma, selle eest saaks juba uue -dohc- mootori osta, millel rullik ei vilise!
Aga kui keegi tõesti on ostnud võib teada anda.
Selline küsimus siis 2.0 dohc-i omanikudele, et on keegi vahetanud mingit rihma rullikut? Ise uurisin Haapsalu kohalikudest varuosade pakkujatelt ja siis veel Tallinnast Automaailmast, Autoasi ja Järve varuosakeskusest, neist pakkus ainult Järve ja seal ka kasutatut. Aa jaa veel helistasin Info-Autosse ning nad tahtsid 3300 millegiga saada selle eest!