mootor ei taha töödata!

Kapotialused jutud
waher
fanaatik

mootor ei taha töödata!

Postitus Postitas waher »

nii järgmine mure...
ma ei tea kas see on auto viga või on omanik loll ja oskamatu,olen -tsenseeritud- kanti ikka vaeva näinud et see raibe teepeal hoida ja sõitvana aga muudkui tahab midagi saada..
nüüd asjast,paar nädalat tagasi vahetasin pumba ära..jooksis kokku kuna võttis kõntsa vahele...eelmine reede sain uue pumba...pump on pärit 2,0dohc Scorpiolt,panin selle alla,panin 20l kütet sisse....sõitis oma 50km täiesti ilma mureta...tundus nagu kõik oleks alguses....korras ja laitmatu...
Järgmise päeva hommik.Panen auto käima...hakkan sõitma.Kuskil 1-2Km sõidan,jõud kaob ära,tahhoka pealt loen et pöörded nullis...siis viskas pöörded uuesti tagasi ja nii jukerdas,lõpuks suri täiesti välja.Jätsin seisma ja panin kohapeal käima...ja töötabki kuskil minut aega jumala ilusti,jõudu ja eksust on nagu...ja siis viskab jälle pöörded pk nulli ja hakkab tuterdama....nagu ei saaks kätte või midagi ja lõpuks sureb jälle välja...
On kellegil ideid...mul endal nii siiber selle parandamisest...äkki pump ei ole õige jälle et ei löö õiget rõhku sisse?Äkki mõni klapp või midagi ei tööta/umbne?Või mingi anduriviga.
Absull kõik ideed on teretulnud.
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Re: mootor ei taha töödata!

Postitus Postitas Dexter »

esimese asjana kahtlustaks bensiinifiltrit :roll:
waher
fanaatik

Dexter kirjutas:esimese asjana kahtlustaks bensiinifiltrit :roll:
filter hetkel puudub,võtsin ta korraks ära sest ta oli nii või naa umne...kohe tellin uue...asi peab millestki muus olema...aga kas pump peab sellist ühtlast pininat tegema?mul teeb ta sellist häält nagu kass nurruks...prrrrrrrrrrrrrrrr...äkki pump ei suuda survet üless anda?
lapik
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas lapik »

peab jah vaikselt nurruma. vaata, missugused küünalde elektroodid on. kui on mustad, siis vaheta õhufilter ära, kui valged, siis ei saa mingil põhjusel piisavalt kätte
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
waher
fanaatik

õhufiltriks on muidu koonukas...aga tundub kuidagi räpane olevat.Pole küünalde peale mõelnudki...aga tänan vihje eest...lähipäevadel vaatan üle...muidu küünlad sai suve lõpul vahetatud...mingite Boschide vastu.
waher
fanaatik

aa..ma hakkasin mõtlema...paagi peal on ju mingi voolik veel mis pumpa ei lähegi...mis krdi asi see on?mingi peenem voolik...on sel tähtsust kas see on lahti ühendatud või kinni?
Jaanus
Klubi liige
Nimi: Jaanus

Postitus Postitas Jaanus »

waher kirjutas:aa..ma hakkasin mõtlema...paagi peal on ju mingi voolik veel mis pumpa ei lähegi...mis krdi asi see on?mingi peenem voolik...on sel tähtsust kas see on lahti ühendatud või kinni?
see peaks olema tuulutus/õhutus... kinni see ei tohiks olla minu arust.
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
waher
fanaatik

ok...see pole nagunii mingi määraja...kas keegi oskab seda ka öelda et mis ümmargune asi see ennem pihustite toru on...benavoolik tuleb põhja alt kapotti alla,siis selle vahel on mingi ümmargune julla ja siis läheb voolik edasi kollde juurde mingisse torusse..mis see ümmargune on?mingi tagasivoolu takistav klapp vms?
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

surve regulaator, sinna on weber kah pea lkirjutatud dohc'del
waher
fanaatik

See surveregulaator peaks olema punase ringi sees,(mis ta tööpõhimõte üldse on?et kas sellest ei saa tuleneda mootori jukerdamine?)aga see mida ma teada tahan saada on selle roheka ringi sees...sisse tuleva benavoolikute vahel...
Pilt
Tarmo
Klubi juhatus

ah see, ei ole uurinud
aga surveregulaatori tööpõhimõte on hoida pihustitel taga ühtlast survet, et kui impulss nad hetkeks avab, siis õige kogus kõtet läheks silindrisse
waher
fanaatik

huvitav..äkki see jamabki...kuna laupäeval alles hakkan teostama siis vaja mõtteid koguda...aga saab seda kuidagi regullida/puhastada ka vms?sest noh...alguses ongi selline tunne nagu surve oleks olemas..ja siis kaob surve üldse...
Tarmo
Klubi juhatus

reguleerida saab sedasi et nokid selle alumiinium punni eest ära, näiteks puuriga, ja siis pöörad seda kuuskant võtmega seest, kuid mina seda ennem ei näpiks kui surve kontrollitud
waher
fanaatik

okei ma hakkan nv tegutsema temaga siis annan teada mis toimus..
audcedes
turist

Postitus Postitas audcedes »

mul ka jukerdas...
ei tahtnud käima minna.
tna puhastasin jagaja kaane ja küünlad ära.
vaata need ka siis kindlasti üle.. :wink:
Vasta