K:kelle sierra?
K:kelle sierra?
Pärnu mnt ääres Tallinna sissesõidul, Laagri tee otsa juures sinine sedaan lumme mattunud?kelle oma?teab keegi?
XR4 2.9i
Re: K:kelle sierra?
See peaks müügiks olema, seal on/oli romula. Kas aia peal mingeid kontakte ei ole?
seal tagapool on romula. Ja see seal ees peaks olema romula pood või midagi.
Aga kui ma nüüd ausalt ütlen siis need romulavempad küsivad asjade eest nii kirvest hinda, et...
muidu jh isegi seda natuke kaenud. värv on küll kena..
Aga kui ma nüüd ausalt ütlen siis need romulavempad küsivad asjade eest nii kirvest hinda, et...

muidu jh isegi seda natuke kaenud. värv on küll kena..

Palju põnevam sierra seisab DSV õue peal. Väravast vasakul parkla servas. XR4x4 ja müügis ka veel. Lihtsalt kuulutust pole viitsitud teha.
Sierra Is
see sinine sierra on mu tuttava oma 1.6 mootoriga tahab 3000 saada selle eest.
päriks isegi natike ühe sierra kohta kuna autol puuduvad reg. märgid. nimelt lasnas laagna tee ääres, kortermajade külje all, suht lähedal jalakäiate sillale mis tuleb kardioru pargi poolt on autode surnuaed, kus seisab suht kobedas seisus punane mk3 gt sierra . teab keegi selle omaniku või oskab mõnd head vihjet anda et temani jõuda?
sel sierral nüüd vasak küljeklaas sisse löödudTehnic kirjutas:3k eest peaks igati korralik sierra olema ju
juhiukseklaas oli vist jap.poomer kirjutas:sel sierral nüüd vasak küljeklaas sisse löödudTehnic kirjutas:3k eest peaks igati korralik sierra olema ju
0 esiveolist, 8 tagaveolist.