bensiinikulu
bensiinikulu
et siis nagu kellel kui palju mootor sirtsul bensu võtab: nt maanteel ja lühikeste otsadega.
mul võtab sierra 1.8cl umbes 6-7 sajale (66 kw)
mul võtab sierra 1.8cl umbes 6-7 sajale (66 kw)
mul ikka keskmiselt 8-10l 100km peale ! aga pole veel korralikult mõõtnud ! ostan teinekord paagi täis ja panen uhama kuni 100 km täis on siis võtan pagassist bena kanku milles on piisavalt ben nt:20l ja valan selle paaki ning vaatan siis palju mahub !
aga ikkagi arvatavasti 8-10l 100le ! 

ma pole ming turist 

Kui hästiläheb ja vaikselt sõita siis saab 12L sajale hakkama.
Kui täiega anda minna ja paarutada ikka 15L sajale ära.
Eimõista seda 7,4 mitte kuidagi, kas on mul mootor hõre või milles asi, alla 10 pole võimalik isegi 10 enam pole.
Kui täiega anda minna ja paarutada ikka 15L sajale ära.
Eimõista seda 7,4 mitte kuidagi, kas on mul mootor hõre või milles asi, alla 10 pole võimalik isegi 10 enam pole.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
tegelikult mitte 7,4 vaid lausa 7,14. noh see keskmine on enamus ikka maanteel. nädala sees on 5 päeva linna siseseid otsi umbes 4*10km päevas ja nädala vahetusel on tavaliselt tartu-pärnu-tartu ots seega enamus kilomeetreid maantel ja muidugi linna kiirus on kah nii nagu ta on üle lubatu (kui poleks linnas peatusi siis läheks aeglase maantesõidu alla) maantel umbes 100-110 vastavalt tujule (tavaliselt jääb ikka umbes +20 kanti).
Ja mina mõtlesin et mul võtab palju kütust kui keskmine oli umbes 8
Ja mina mõtlesin et mul võtab palju kütust kui keskmine oli umbes 8

sierramen kirjutas:Kahtlen selles kas ikka v6 on parema kiirendusega kui rida 4.tarmo kirjutas:mul kah dohc ja kiirendada on päris hea. kindlasti on v6 parem aga magus koht on mootoril juba 2,5k pöörete peal
eks se v6 on lihtsalt jõuline mootor aga teinekord oleneb ikka mootrist

kahtlused võib alati kindlaks teha