K:Plokikaane poltide võti
K:Plokikaane poltide võti
KAs kellelgi oleks laenata seda võtit millega saaks plokikaane kinnitus poldid lahti . Kiire on sellega 

Re: K:Plokikaane poltide võti
ma ei mäletagi milline see wõti välja näeb?mingi padrun w?
Tähiku kujuline (nagu nuutidega) läheb poldipea sisse
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kus asud?
küsiksin siia otsa kohe et mis mõõdus võtti see on?
sry vigade pärast. klaver on -tsenseeritud- ja nuppud kanged nagu koolnud laibal.
Asdun viimsis aga võin ka talinna tulla , oleks hea kui saaks homme ...tahaks ruttu masina jooksu saada 

Ma ei teagi .... ei tea kuidas seda nuutidega võtme auku mõõdetakse
Torx peaks olema selle võtme nimi. Mõõtu kahjuks ei mäleta. Ja mina mõõtmiseks muud moodust ei tea kui prooviminewolfe kirjutas:Tähiku kujuline (nagu nuutidega) läheb poldipea sisse

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
hjaaa muidugi torx:D ... No lehtvõtmetega pole probleemi , nendega on juba nö silmamõõt paigas 
Kas kellelgi tõesti ei ole laenata , ei tahaks ostma ka minna aga oskab keegi kohta soovitada seda võtit saada ?

Kas kellelgi tõesti ei ole laenata , ei tahaks ostma ka minna aga oskab keegi kohta soovitada seda võtit saada ?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
seda mõõtu saab ka ükshaaval juba osta, kuid selleks eelnevalt sul vaja siis "padruni" vart
Egas sa ei oska öelda mõõtu ja kust neid leida võiks ? Kas sinna lähevad nö tavalised padruni varred ?
neid müüakse nagu kuuskant võtmeidki, ükshaaval ja kompektidena jne jne, ega see üks võti kallis pole, paned toru taha ja saad lahti. Ainuke mure sul jah see mõõt, ma ka ei tea neid
Oki tänks sellegi infi eest 

Kui keegi oskab öelda võtme mõõdu oleks ma väga tänulik
Selle tähtvõtme mõõt on T55wolfe kirjutas:Kui keegi oskab öelda võtme mõõdu oleks ma väga tänulik
Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.