Ford Sierra Ghia 2.0 dohc 91a -kmh-
Re: Ford Sierra Ghia 2.0 dohc 91a -kmh-
kui sa mõtled geneka rihma rullikut pinguti oma siis vaheta laager ära see on seal tavaline 203 laager kinnine ja võib olla ka sellise märgistusega nagu 6203 see üks ja sama asi laager ise maksab lagi mingi 50kr 

Äkki oskad sa seda öelda, et kas seda müüakse igas varuosade poes või kusagilt otsima? Pole varasemat kokkupuudet olnud sellist sorti laagritega.
pead uurima kusagilt kus müiakse igast laagreid ja tihendeid aga jah autopoest võid ka küsida sellise mõõduga laagrit 

Sai siis velgi proovitud aga eks paistab, kas jäävad ka või mitte, kuna rehve vaja, nendel mustrit polegi. Aga eks aeg näitab!

allan muistu juurest said?
hehe, keerasid vecu küljest ära? 
ma ei mäleta ainult mitme tollised need olid? 17 või 18? aga minu arvates natukene jääb liiga suureks, võiks max 16 olla.

ma ei mäleta ainult mitme tollised need olid? 17 või 18? aga minu arvates natukene jääb liiga suureks, võiks max 16 olla.
Motorsport is a lifestyle
Mustu juures seisis jah, õemehe auto alt võtsin.
Erki need 17" jah, tsipa suured võibolla tõesti aga mulle meeldib!

eino seda kindlasti, kui endale meeldib siis muidugi, see kõige tähtsam-kmh- kirjutas:Mustu juures seisis jah, õemehe auto alt võtsin.
kuigi see suurem ja laiem velg/rehv hakkab vist rohkem laagreid kulutama? on muidu edasiminek ka muutunud või suht sama, ma mäletan kui mul kunagi oli all 15" 205/65 ning panin 14" alla, siis tundsin küll erinevust veidi
Motorsport is a lifestyle
Laagreid peaks jah natuke rohkem kulutama aga edasimineku vahest pole aru saanud küll, suht vähe sõitnud ka sellega.
teemast pisut mööda aga miks see vecu seal üldse seisab?ma käisin ükskord piilumas seda,mõtlesin et tulen järgmine päev tungaga tagasi aga ei raatsinud
Minumeelest lasi see eelmine suvi haapsalu vahet ringi...omanik veel töötas elektripoes kui ma ei eksi...suht ilus pill oli.

Minumeelest lasi see eelmine suvi haapsalu vahet ringi...omanik veel töötas elektripoes kui ma ei eksi...suht ilus pill oli.
See oli ikka mitu suve tagasi, kui see Haapsalu vahel ringi vuras, mootoris oli mingi hääl sees ja nii ta seisma jäigi.
Teist pilti vaadates tundub, et tagumine velg on kõver. Silmapete või ongi nii?
-Eero-
-Eero-
Kus juures ongi aga pinki pannes ei näidanud midagi ning oli kõige sirgem nendest velgedest.
Vahepeal siis rehvid ära vahetanud 205/50 vastu kõik neli, siis sai veel õli koos filtriga vahetatud, käigukasti padi, spidokatross ning veel roolivarda kaitsekumm vahetatud. Sai veel el. peeglid korda tehtud ja ka el. aknad korda tehtud, ennem vajusid aknad viltu ette, nüüd ei ole enam sellist jama õnneks. Aa ja veel lisasin koonusfiltri ning sumbuti viimase püti vahetasin Remuse vastu, see selle pärast, et ennem mis pütt all oli, oli liiga pikk ja käis vastu tagumist rehvi ja selle pärast saigi vahetaud. Loodan, et sai kõik kirja! 

krt võtaks...päris korralikult oled selle üles teinud...kui Villu seda mulle pakkus siis mõtlesin et sellest saaks ka hea asja aga puudus viitsimine ja mitut autot üleval pidades hakkaks tengelpungile kah...
edu auto tegemisega...kui hästi läheb siis võid varsti mind ka linnamäe kandis näha uue autoga,Sierra iS-iga
siis paneme kohe linnamäe poe juures joonele...suunaga roosta poole 

edu auto tegemisega...kui hästi läheb siis võid varsti mind ka linnamäe kandis näha uue autoga,Sierra iS-iga