ChiaV6 kirjutas:Kui liim kuivab temperatuuril 25 graadi siis ta kuivamisel muutub nii kuumaks et sulatab selle värvi külge vms Muidu kui vähe kõvendit segada liimi hulka siis se paraku kuivab päris kaua.Liimisin ka õues kus oli 15 g sooja ja se kuivas ligi 1 nädal mul seal
ja mina paikan stanget ja karbilaiendit töö juures kus kuskil 10 kraadi ja kuivab juba teist nädalat . sellest moraal tehke toas või suvel
nu kui ma veel pean rääkima siis plaan selline,kui tood oma tuuning spoila meile.Ehk siis mehele kes töötab klaasriidega firmas siis teen sellest koopia..........edasi juba saab müüa seda nii lambist edasi.Kõikidele sierra klubi liikmetele poole hinnaga edesatada ning teha paksema kihiga spoila,kas isi tagu külg või esi,see on suht savi
xr4 kirjutas:no mis tahate sellise cossu stange eest, mul nagu xr4 orginaal suht räbal aeg oleks vingem talvejooksul ette kruvida
selline sul siis
chiav6 ütles kuskil siin ju et 1300
põhimõtteliselt saab teha ju nii et kleebib olemasolevale cossu oma peale, siis on kinnitused kah kõik õiged kohe olemas
põhimõtteliselt on ka selline variant sobiv, siis pean eint enda vana enne paremini korda tegema, või teeb juba selle töökäigus!
siis kas alumine kleebitakse mingi liimiga või pannakse klaasriidega ühte tükki???