Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Müüa nt korralik mootor bensukas 2,0 efi pritsung.74kw.
Korralik sumpa oli ka all...selle annaks ka ära mingi nutsu eest.
Siis aju eelnevalt nimetatud mootori oma.
Olemas ka sierra 85kw ohc iS-i aju,ja esivõre(see on see pisut vanema oma aga pikemate tuledega iSi oma)
peeglid
ja üks tagumine juhipoolne toontuli.
Hinda pakkuda ise:P
Kui radikas terve siis seda läheb mul vaja,klaasipesu vedeliku paagist rääkisin juba sulle,kindlasti oleks veel midagi mis vaja aga hetkel ei tule ette
Edith :roolilatt ja rooliv6imu pump mulle ära panna
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann15 kirjutas:Kui radikas terve siis seda läheb mul vaja,klaasipesu vedeliku paagist rääkisin juba sulle,kindlasti oleks veel midagi mis vaja aga hetkel ei tule ette
Edith :roolilatt ja rooliv6imu pump mulle ära panna
roolilatt on kõrbenud,võim peaks olema,radikas peaks ka olema.Osta terve mootor ära...see 2,0pritsung läks korralikult edasi...kinni sa seda kyll ei hoiaks...
Ära kujuta ette
roolilatt oleks kindel mis oleks vaja läinud,sama ka radika kohta,klaasipesu vedeliku paaki väldi puruks sõitmast,differt te nagunii uut allla ei saa
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann ütles et väldi klaasipesu vedeliku paagi pilbasteks sõitmist...ja ma selle asemel et seletada mis juba juhtunud oli, näitasin...aga mootor veel alles koos sumpaga...kes ees see meees:)kui keegi ei taha saadan emexisse...niisama vedeleb kuuris...