kes teist lamellideg sõidab
mul isiklikult nõelad all lamelliga ikka ei saa hakkama seal kus ma elan (puhe kiilas jää koguaeg maas)
eelmise talve algul proovisin aga mõtlesin kähku ümber
mul ka ikka naelad.. eelmisel sügisel sai ostetud UG500-d. Peavad väga hästi ja ainult paar naela eelmise talvega kaduma läinud..
Mu kodukohas ka täielik kiilasjää niikui maantee pealt asulasse pööran. Täna sai selle talve esimene spinn juba tehtud
Minu sierral näiteks on juba taga ketaspidurid ... juba siis olid, kui auto ostetud sai. Hehh võibolla on lsd ka, lihtsalt surnud Peaks laskma järgi kontrollida
Jää peal võib see isegi päris ok variant olla, aga kuidas ta suvel asfaldil tundus? Kui sõidad linnavahel normaalse kiirusega ja iga kord kui kuskile keerama peab kraabib üks ratas maad? Ma ei kujuta ette sellist asja..
kraabib jah asfalti...aga see auto pole igapäeva liikur....pisike '80 toyota 2.5 bemmi mootoriga, millel turbo ka veel vahel teeb päris head häält kui sumps down pipe otsast ära tuleb...meenutab v8-t ja õrna turbo vilet on koguaeg kuulda
Kas see on see punane kuut, mis CCG Piibe Challengel tahtis osaleda mingis nõrgemas klassis aga saadeti Outlaw klassi:D Aga ta vist ei võistelnudki? Iseenesest lahe projektikas
just see sama kuut...ta sõitis küll aga mingi jama oli tal ka seal olnd...nägin videot sellest kuidas sõitis
audi club-i rajapäeval lammutas korralikutl...1-e sõidu kaotas aint...400 ajaks tuli 13,5 sek. peale seda sai bena pumpadele uued juhtmed ja asi liikus jupp maad paremini ning lõhkus difri ka ära:D
You can fit limited slip differential from a 4x4 or Cosworth, these have a viscous coupling LSD at rear in stock. Pay attention before buying, that if you drive a non ABS car, you'll have to change the rear axle too, because the LSD only passes into a disc braked rear suspension. The final drive of these diffs is 3,64:1, so there won't be any difference at DOHC and 2.8 XR4i models.
Sai ka täna alles esimene spinn ära tehtud, läksin liiga optimistlikult ühte parklasse sisse aga tööjuures ajasin ühe papi ärevusse kui risti lossi ette sõitsin papi puges oma auto taha peitu