Proovin ta nädalavahetusel puhtaks nühkida, siis teen mõne pildi kah:)tint kirjutas:Pilte?
Siin eelmise nädalavahetuse foto, auto must küll aga miskit paistab.
Proovin ta nädalavahetusel puhtaks nühkida, siis teen mõne pildi kah:)tint kirjutas:Pilte?
kersti kirjutas: Proovin ta nädalavahetusel puhtaks nühkida, siis teen mõne pildi kah:)
Kui numbreid mõtled siis jah. Kui praegu on tavalised, siis uusi saab valida, kas sinise ribaga või mitte. Kui praegu on juba sinise ribaga, siis peab uued ka sinise ribaga võtma. Nii oli vähemalt eelmise aasta lõpus.Kristjan kirjutas:OT
Saab tavalisi ka veel???
Mul on sinine auto ja sobib väga hästi.Tarmo kirjutas:ei saa aru mis inimestel sinise riba vastu on, suht savi imho
rahamaksmise teenustasu oli vist ainult siis kui maksad sulas, kui elektrooniliselt siis aind panga tasu vms kui ei eksi siis 6 kroonierx000 kirjutas:Mul on sinine auto ja sobib väga hästi.Tarmo kirjutas:ei saa aru mis inimestel sinise riba vastu on, suht savi imho![]()
Täna käisin arkis ja ongi täpselt nii, et saab tavalisi ka(kui praegu on tavalised). Tellisin ühe nri ära ja koos selle rahamaksmise teenustasuga läks 125.- Nädala pärast pidi kohal olema ja ise helistavad, kui järgi võib minna.
Aga aitab OT.
väärt diilkersti kirjutas:Auto praegu Kristjani käes, kuna mul kahte korraga ei ole liiklemiseks vaja ja ta putitab seda, kui vaba moment tekib.
Pesi ja poleeris, roostet sisuliselt polegi enam. Täna nägin, on väga kompu juba