tann15 kirjutas:Kle ahv selle luukpära v6id tead kuhu endale pista,see kle isegi romula kysib tiiva eest 300kr nahh see peaks uus tiib olema krdi tainas et seda 350kr müüd
irw v6in sedaani pildid ja kuulutuse ka teha aga ei leia m6tet kuna dokiteta auto. sa v6id oma romula jutuga karuputsi k2ia. Ega ma ei myyks sulle enam kahekortse hinnaga ka midagi kuna nii saab n2rve s22sta, edu k6vera ninaga sierraga tyhikargaja...
tann15 kirjutas:PUMP OLI TÖÖKORRAS!!KUI EI OLEKS TÖÖDAND SISIS SA SELLEGA EI OLEKS NAGU MINEMA SAAND S6ITA JU?
lambaid leidub, aga seletame veel et see ei t2henda et pump pumpab ebam22raselt pump peab survet ka pidama! seda sinupump ei tee. ja kuna pump oli su xri peal mis ka ei t66danud siis millest me yltse r22gime...
Bensiinile ettenähtud pump sisi on loodudki diislil töötamiseks?Loll loom otsi endale diisli pump,muidugi neid ju odavalt ei jagata,pigem nussid oma ajusid nende pumpadega kui ostad korraliku.
Igaljuhul mina jään kidnlaks endale et pump töötas ilusti(paagiväline)aitasin sul selle ise kylge panna ja ka auto hakkas tööle,miks sa siis kohe ei öelnud et ei töödand??
ytle nyyd et said sellest alles hiljem teada,tra kus ma tean mis sa selle puymbaga tegid v6i kas see on yltse see pump,seda teades kuidas sa asjadega ümber käid ei imesta ma yltse et sul see scorpa maha pole täielikult p6lend veel!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann15 kirjutas:Bensiinile ettenähtud pump sisi on loodudki diislil töötamiseks?Loll loom otsi endale diisli pump,muidugi neid ju odavalt ei jagata,pigem nussid oma ajusid nende pumpadega kui ostad korraliku.
Igaljuhul mina jään kidnlaks endale et pump töötas ilusti(paagiväline)aitasin sul selle ise kylge panna ja ka auto hakkas tööle,miks sa siis kohe ei öelnud et ei töödand??
ytle nyyd et said sellest alles hiljem teada,tra kus ma tean mis sa selle puymbaga tegid v6i kas see on yltse see pump,seda teades kuidas sa asjadega ümber käid ei imesta ma yltse et sul see scorpa maha pole täielikult p6lend veel!
huvitav et opli pump kestab siiamaani mis ma 2ra puhastasin..... ja sellega on mu probleem ammu lahentatud aga paraku oma raha v]id sellise asja p2rast v pigem sellise suhtumise p2rast 2ra unustada seda sa ei n2e!