manuaalkastil kickdown? Mismoodi see peaks töötama?contact kirjutas:siis vist aint automaadi teema.... ei old seda kickdown'i mu eelmisel clx ka peal.
Sierra 2.0 iS Juss412
Re: Sierra 2.0 iS Juss412
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Lükkad käigu alla ja päärded läevad suuremaks?:D
manual kickdowntint kirjutas:Lükkad käigu alla ja päärded läevad suuremaks?:D

krt, juhtus nüüd selline halb lugu, et lansekas vajus ära
....ratas lääpas
oli sealt juba ostes pehme ja nüüd see siis juhtus....ei teagi kas viitsin ehitama hakata, või lasen kellegil teha, või peaks üldse maha müüma
iseenesest oleks ju iS väärt nokkimist

oli sealt juba ostes pehme ja nüüd see siis juhtus....ei teagi kas viitsin ehitama hakata, või lasen kellegil teha, või peaks üldse maha müüma

iseenesest oleks ju iS väärt nokkimist
muidugi tee korda, sierra ei ole ju nii keeruline masin, ja sul kõik vajalikud tööriistad ka olemas..
Motorsport is a lifestyle
erki kirjutas:muidugi tee korda, sierra ei ole ju nii keeruline masin, ja sul kõik vajalikud tööriistad ka olemas..

vot mai tead ju seda, see oli küsimus, kas on siuke asi vai ei. ausalt öelda ma ei mõeld, selle peale, mis otstarvet ta manualkasti puhul täitma peaks.
küsida võib ju.
kui loll ei küsiks, siis tarkadel poleks - millele mõelda! ja nii need masinad lendu läksid.
see ju kõigest relee. ma ise ei viitsi eriti mõelda ka, kuidas seda seal kasutada. aga kindlasti mingi valem on.
seda, miks teda tehase poolt pole kõigile pandud on lihtne seletus. pole vaja lihtsalt, kui saab ilma ka!
pole võimatuid asju olemas - on vaid vähene huvi asja vastu.
küsida võib ju.
kui loll ei küsiks, siis tarkadel poleks - millele mõelda! ja nii need masinad lendu läksid.
see ju kõigest relee. ma ise ei viitsi eriti mõelda ka, kuidas seda seal kasutada. aga kindlasti mingi valem on.
seda, miks teda tehase poolt pole kõigile pandud on lihtne seletus. pole vaja lihtsalt, kui saab ilma ka!
pole võimatuid asju olemas - on vaid vähene huvi asja vastu.
€-contact