Ford Sierra 2.0 DOHC GT´92 Rain
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC ´92 Rain
sq võistlustele läheb ma arvan
Sorry for OT. Aga mis see "sq" tähendab? Nagu aru saada siis minigi autoaudio mingi teema on, aga täpselt ei saa aru.Tarmo kirjutas:sq võistlustele läheb ma arvan
SQ - Sound Quality
Peaks vist olema.
Peaks vist olema.

ma märkasin, et sa mulle väga lähedal elad. millal siis läbi sõita võib ja piiluda, sinna koorekihi alla? 

€-contact
Koorekihi? Tahad kõlarikasti sisse piiluda? 
Kuulata on asja mõtet siis, kui asi on valmis. Enne nagunii ei mängi hästi (nagu ka praegu).
Aga muidu, siis kui soovid

Kuulata on asja mõtet siis, kui asi on valmis. Enne nagunii ei mängi hästi (nagu ka praegu).
Aga muidu, siis kui soovid

sa nädala sees ka nikerdad või ainult nädalavahetustel? aga eks helistan ja uurin lähemalt, kus täpsemalt seisad. ma ise selles linnas, mille lähedal sa oled.
€-contact
Ma teen alati kui on vaba moment.
Ehk siis hommikul ca 1 tund, õhtul mingi 1-1,5 tundi ja nii ta läheb.
Vahel harva kui vaba päev on siis ka. Eile nt 12'st kuni poole kümneni. Isegi sööma ei jõudnud vahepeal.
Ehk siis hommikul ca 1 tund, õhtul mingi 1-1,5 tundi ja nii ta läheb.
Vahel harva kui vaba päev on siis ka. Eile nt 12'st kuni poole kümneni. Isegi sööma ei jõudnud vahepeal.
http://www.itlabor.ee - emaplaatide ja videokaartide remont
õige! söömine rikub töötuju ära ... peale söömist, tuleb pikali minna, muidu läheb töötuju üle veel. ja seda jama pole vaja.
pikemat aega vaikus. oled miskit edasi ka teinud?
pikemat aega vaikus. oled miskit edasi ka teinud?
€-contact
räägi, millal sa sellele armatuurile, seda kesta peale hakkad venitama? tuleks ka vaatama, kuidas, see sul õnnestub!? ja aitaks veidi jõuga ka, kui vaja peaks minema. sul peaks ka mu nr olemas olema, et anna siis teada 

€-contact
Nädalavahetusel saab helipool esimese kõvema kriitika/kiituse osaliseks? Või sain ma valesti aru? 

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Eks näis.
Hetkel venitan just nahka ümber.
Aga kriitikat ilmselt tuleb juba minu enda poolt nii palju, et teiste oma jääb juba kaugele maha
Keegi võiks oma ODRi mulle müüa...
Hetkel venitan just nahka ümber.
Aga kriitikat ilmselt tuleb juba minu enda poolt nii palju, et teiste oma jääb juba kaugele maha

Keegi võiks oma ODRi mulle müüa...
Pole ammu postitanud midagi.
Üks pilt:

Põhimõtteliselt seis see, et igasuguse ise nahatamise võib sellise raskusastme juures küll ära unustada.
Ja spray-liimid on ka kõik mõttetud ikkagi.
Palju kiidetud terosoni spray-liim (purk mingi 185 eeku) pidas naha armatuuril kinni ei rohkem ega vähem kui kaks päeva.
Hetkel SideEffectis läbirääkimised käimas, et ehk teeb korralikult ära. Peaks nagu asja oskama
Täna sai auto korra üles tõstetud. Suht tore oli alt vaadata, mitte ühte roostekohta ei ole. Rattakoopa servad jne jne kõik korras ja puhtad
Üks pilt:

Põhimõtteliselt seis see, et igasuguse ise nahatamise võib sellise raskusastme juures küll ära unustada.
Ja spray-liimid on ka kõik mõttetud ikkagi.
Palju kiidetud terosoni spray-liim (purk mingi 185 eeku) pidas naha armatuuril kinni ei rohkem ega vähem kui kaks päeva.
Hetkel SideEffectis läbirääkimised käimas, et ehk teeb korralikult ära. Peaks nagu asja oskama

Täna sai auto korra üles tõstetud. Suht tore oli alt vaadata, mitte ühte roostekohta ei ole. Rattakoopa servad jne jne kõik korras ja puhtad

Vaatasin tükk aega seda pilti.
Tahaks seda lõpp tulemust näha(ja kuulata) millega sa ise ka väga rahul oleksid.
Tahaks seda lõpp tulemust näha(ja kuulata) millega sa ise ka väga rahul oleksid.
sierra on sportauto
Selle lõpptulemusega läheb veel teadmata hulk aega, muidu ikka saab 
Praegu ei ole viimistlusega rahul, ei ole heliga rahul jne.

Praegu ei ole viimistlusega rahul, ei ole heliga rahul jne.