vaba teema, kuid jääme viisakaks
teate mis...lapime kamba kokku ja haapsallu kiltsi lennukale...täna käisine, seal...suht ootamatu ettevõtmine oli see haapsallu sõit
lambist istusin rooli eile õhtul, võtsin venna, ta naise ja 1-e sõbra ka kaasa
jõime veidi umbe end ja täna hommikul kainenedes lendasime lennukale. öösel sadas ilusti paarkend senti lund ka.
nii ma siis 2h seal kütsin
70-80 pealt sai ikka driftitud kõvasti
tõsiselt äss värk oli. peale minu oli seal veel 4-5 autot

lambist istusin rooli eile õhtul, võtsin venna, ta naise ja 1-e sõbra ka kaasa

nii ma siis 2h seal kütsin

tõsiselt äss värk oli. peale minu oli seal veel 4-5 autot
powered by 2.0 Ohc
-
- kasutaja
Käisin täna seal kardirajal, aga teha polnud midagi. Enne kui sain teepealt sisse keerata pidas mind üks masin kinni, kes just platsilt tulija ütles, et asfalt on väljas ja libedat enam pole. Jäin rajaäärde vaatama veerand tunniks ja ega seal mingit sõidumõnu poleks saanud kuna rada oli täitsa ülerahvastatud ja igasugused "ässad" sõitsid rajaesisel platsil igati pidi ja tegid muid imelikke liigutusi 

Ise pole ehitanud. Ostetud ühelt vanalt kes sellega peipsil kalal käis. Mingi 5a tagasi uppus see aparaat järve ära. Peale seda jäi seisma. Sai ostetud ta tuksis mootoriga, peale panin iz 56 moto. Läheb nagu loom ainult et juhitavus jääl näiteks olematu sest läheb otse. Muidu jah üks suurteratastega (uppumatu) peipsirelv veel varuks ehk karakat koos saaniga, tollega talviti kalal hää käia, eilähe põhja.Mistical kirjutas:loodame et asi nüüd nii hulluks ka ei lähe et selle looma pead ellu äratama
Mis asjast sul see loom üldse on kokku ehitatud ?
Raske kirjeldada millest ehitatud, kasutatud on kõike

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...