Ford Sierra 2.0 dohc / tann

Kasutajate pikendused
Suletud
tann
fanaatik

Re: Ford Sierra 1,8 CVH/ tann

Postitus Postitas tann »

Peab tõdema, et pole ennem nii sõbralikus kohas käinudki, nagu GTO-l on 8)
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Täna hakkas tööl igav ja uurisin, miks ikkagi vesi tuleb pagassi, kuigi tagatuled on mul juba tihendatud ja mis ma leidsin:

Pilt

Ja mis mul selle vastu muud ikka teha oli, kui silikooniga kinni mätserdada:

Pilt
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

krdi teema nende taga tuledega on, minu rohelisel tuli ka vihmaga taga vasaku tule juurest vesi pagassi sisse, minul jooksis just tule taguse tihendi kaudu vesi sisse, lasin silikooniga üle ja nüüd asi korras. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Jah kuidagi halb lahendus tehtud nende tuledega. Ma endal tegin ka nii, et tule külge panin tihendi silikooniga ja suht raske oli tuli nii külge panna, et tihend kuidagi väärakalt ei jääks.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Natuke värskendust ka siia teemasse vahepeal.
Reede:

Pilt

Laupäev:

Pilt

Esmaspäev:

Pilt

Sain korra käima ka panna, aga kuna puterdas ja sumpsi polnud all (paljas kollektor ainult) siis pidin seisma jätma, et kapoti all tuld kustutada 8)
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

CVH'st sai -dohc- :)
€-contact
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

pidi saama :D
töökotta sisse sõitsin, siis cvh käis veel mingi 2-3 silindriga veel ainult ja ajas sinist tagant välja nii, et jube.
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

kuidas juhtmestiku lahendasid, kas nii nagu seletasin 8)
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Tervet juhtmestikku ma ei vahetanud, lihtsalt see punt, mis aju juurest läheb - aku tagant 3 pistikut ja siis muu pudipadi mootori ümbert.
tann
fanaatik

Re: Ford Sierra 1,8 CVH -->2.0 dohc/ tann

Postitus Postitas tann »

Täna sai uus mootor uued motorcrafti küünlad, aga ikka ei käi nii kagu peaks, puhastasin küll gaasiklappi ja igast pistikuid, kuid ikka ei käi normaalselt. Ei saa teist gaasisiibri potekat ka proovida, sest mul mingi imeliku pistikuga, et tuleb kõigepealt 3 juhet välja ja siis läheb ümarasse pistikusse. Aga homme saan vist Veltz-i käest teise poteka koos juhtmesarjaga, ja saab proovida teist siis, ehk läheb paremaks(tglt võiks ikka väga heaks minna). Suht kopp ees juba krt vaheta nädal aega mootorit ja siis see ikkagi ei käi. Kui poteka vahetus ei aita, siis laup. õhtul lähen diagnosti ikkagi. Tõesti FORD - fix or repair daily :? :?
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

kas ta üleüldse streigib või tühikäigul?
contact
sõltlane

kui sul ei ole õhulugejaanduril juhe, torud ja teisel pool vist vaakumianduril küljes, siis ta ei toimi korralikult!
ainuüksi õhulugeja juhe ei lase mootril töösse minna.vaakumiandur jätab mootori jõuetuks, kui nad pole ajuga ühenduses.
ilma nendeta on sul põhimõtteliselt lootusetu, seda korralikult tööle saada.

Pilt

"siis uuri siit"
€-contact
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

neid asju olengi vaadanud, map, mis aku juures pleki küljes on, sai vahetatud, läks paariks minutiks paremaks(vahetamise ajaks võtsin aku juhtme maha, mingi 5min-ks). see lugeja või asi, mis selle õhu kopsiku küljes on, sai puhastatud ja ilusti tihendiga paika pandud. Samuti puhastasin seda gaasisiibri korpust, sellega meenubki. et kas seal alt üks voolik läheb pihusti lati peal olevasse rõhu regulaatorisse? ja teine peab "pime" olema? Ja siibril reguleerisin sellealt-üles poldi nii, et ei lase siibril lukku minna oma auku ja püüdsin ka tühikäigu kruvist midagi reguleerida, aga see tühikäigu kruvi ei mõika nagu midagi, keera kinni või tee 5 tiiru lahti :shock:
tann
fanaatik

Re: Ford Sierra 1,8 CVH--> 2.0 dohc / tann

Postitus Postitas tann »

+veel vahetasin küünlajuhtmed teiste vastu(mitte uute aga peaks toimivate vastu) ja kontrollisin jagaja kaant, ei ole üle löömisest jälgegi. ja see regulaarot mis pihusti lati peal on, sellel keerasin kuuskandiga ühe tiiru ühele või teisele poole, ei mõjunud midagi. lambda pistikut puhastasin ja üldse kõiki võimalikke pistikuid. kas asi selles ei või olla, et katalüsaator on umbes? sest ma pidin kat-i ka ära vahetama, sest vana ei sobinud ja vaatasin sisse, siis muist kärge oli nagu karu kämblaga ära võetud. raputasin siis lahtisest tühjaks ja panin külge. see, et kat põlenud, tähendab vist, et ennemgi ei töödanud see mootor nii nagu peaks?
Üsna tugevat bensiinihaisu tuleb ikka tagant selle puterdamise pärast.
contact
sõltlane

Re: Ford Sierra 1,8 CVH--> 2.0 dohc / tann

süüde vale?
€-contact
Suletud