sierramen kirjutas: Jäin rajaäärde vaatama veerand tunniks ja ega seal mingit sõidumõnu poleks saanud kuna rada oli täitsa ülerahvastatud ja igasugused "ässad" sõitsid rajaesisel platsil igati pidi ja tegid muid imelikke liigutusi
FordSierra2.0Clx kirjutas:kuule peni,muuda jah oma suhtumist,muidu peab su magama panema xD
Igatahes ma arvan,et mul on siin rohkem ütlemist,kuna ma sõidan Sierraga
siin võib vaielda ka...kus sa seda ikka teed siis...oma postkasti ka risustama ei hakka....aegajalt tuleb siin lihtsalt suurpuhastust teha ja osa poste eest ära kustutada
TOm kirjutas:siin võib vaielda ka...kus sa seda ikka teed siis...oma postkasti ka risustama ei hakka....aegajalt tuleb siin lihtsalt suurpuhastust teha ja osa poste eest ära kustutada
siiski,KRANTS(on kah nimi) on väga ülbe käitumisega
Ma arvan,et ta on kibestunud,vb. kasutas isa teda väiksena väga rõvedal moel ära
Räägi meile krants..
Ps. tõupuhtad koerad on ikka targemad;)
Ford Mustang 1969 Shelby Gt-500...it´s like a dream
FordSierra2.0Clx kirjutas:kuule peni,muuda jah oma suhtumist,muidu peab su magama panema xD
Nii,et mokk maha kõuts:D
homme enam ei sõida kui mölised
Kuna ähvardad siin siis kevadel kui auto väljaajan lisan istmevahele mitte tellise (nagu kasutaja tom kasutab enesekaitseks) vaid hoopis raudkangi.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Kuna ähvardad siin siis kevadel kui auto väljaajan lisan istmevahele mitte tellise (nagu kasutaja tom kasutab enesekaitseks) vaid hoopis raudkangi.
niuniuniu... sa alles lisad. ma sõidan juba aastaid nii ringi
lisavarustus!!
FordSierra2.0Clx kirjutas:Ma arvan,et ta on kibestunud,vb. kasutas isa teda väiksena väga rõvedal moel ära
Räägi meile krants..
sa oled ikka täitsa PERVERT!!! tuleb tuttav ette su lapsepõlvest
niuniuniu... sa alles lisad. ma sõidan juba aastaid nii ringi
lisavarustus!!
FordSierra2.0Clx kirjutas:Ma arvan,et ta on kibestunud,vb. kasutas isa teda väiksena väga rõvedal moel ära
Räägi meile krants..
sa oled ikka täitsa PERVERT!!! tuleb tuttav ette su lapsepõlvest
Kas seeon sinuauto ? sul on skorpa ja 2 pesukotti.
Tsaika on kõrval küll lahe
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Kuule ,kes lisab oma auto varustusse pesapalli kurika see peab olema ilge pesapalli fanatt või mingi imelik inimene,mõtle ennem kui selliseid asju autosse paned