Noh jah ja imestame miks niipaljud surmasaavad liikluses, sest paljud eiraatsi talvekaid endale osta. See eikäi kellegi konkreetsekohta (eiviitsi krantsi paukumist kuulata jälle ).
Parem küsimus läbualla, kuiraske on vanatüübi 89a sierrale panna seda uuemat kabotti, mis seal vaja ümber teha. Noh mõistate vast.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
et siis selle asemel
see
väljaarvatud cossu avad muidugi, kuid mõte jääb samaks.
aja mingi uuema sierra kõrvale ja võrdle tulede vahelist osa. üks koht on kohe teisiti kapoti avamine, ja iluvõrede kinnitused kas on tuledel?
tamar kirjutas:Noh jah ja imestame miks niipaljud surmasaavad liikluses, sest paljud eiraatsi talvekaid endale osta. See eikäi kellegi konkreetsekohta (eiviitsi krantsi paukumist kuulata jälle ).
blablabla.... hakkan ikka töö autole oma rahakoti arvelt pastlaid ostma
kohustuslikuks saavad detsembrist, küll siis on ka olemas
ja olgem ausad. ei loe need talvekummid -tsenseeritud- kui roolitaga mingi lohh on enamikes liiklusõnnetustes on süüdi ikka see tihend, mis asub rooli ja istme vahel. ja kui see tihend on persses, siis pole parandada midagi. seda tihendit remontida võimatu võib ainult täielikult välja vahetada
ei mahu mulle pähe mix inimesed panevad talvekad alla kalebndri järgi...mitte selle järgi mis õues toimub... täna isegi naeltega oli probleeme kohalt saamisega ja pidama saamisega (seda siis kodukülas, mitte linnas). maanteel oli valus must jää maas pmst üle 2000 pöördeid ei saand lasta...tõmbas sussid all ringi. mõtle kui mul olex suvekad all olnd
esimesed talve mõnud järele jää peal proovitud.
võtsin oma vana vene 3 rattalise ratta mis mul kaua seisnud 10 aastat vb isegi ja siis käisime jää peal rallimas
Tasuta pildistamine,kes on huvitatud lisage msn-i Einz8@hotmail.com ,
Ja see on teema edasi käik!