Kuilaiad? All juu kleepekas? Kui liiste siis mul samalaiad.tarmo kirjutas:kersti autol on veel laiad liistud kah ustel. igalühel ei ole
Ford Sierra 2,0 Dohc ´92 kersti
Hmm sellele pole küll osanud tähelepanu pöörata, et liistud eri laiusega võiksid olla. Tean jah, et veidi vanematel olid punased ja viimastel hõbedased..tarmo kirjutas:[img]
sierradel on küljel kahte tüüpi liiste laiad ja kitsad, enamus on kitsad.
Aga eks varsti saab uued stanged ostetud, eesmärk taastada originaalvälimus, lihtsalt vanad stanged nii sodid juba. Ei tea, kas neid samasuguseid liistusid, nagu autol praegu on, saab uutele stangedele ka külge modida?
Külgede peal on jah mingid jubedad kleepekad, aga ei ole tahtnud neid veel maha kiskuda. Plaanis seda teha siis kui keretöödeks läheb. Ega nad ei tule maha ka, väga kõvasti kinni.
no ma pakun,et eks kõik aitavad kaasa niipalju kui oskavad.
TOm abistab tellistega(inside joke).....jne...
auto iseenesest ju kena...aga kui hakata autot ehitama ja paremaks muutma...siis see ei lõppe kunagi...auto ei saa kunagi valmis...sest alati leidub midagi.mida muuta,mida kohendada,mida ümber teha
Päikest
auto iseenesest ju kena...aga kui hakata autot ehitama ja paremaks muutma...siis see ei lõppe kunagi...auto ei saa kunagi valmis...sest alati leidub midagi.mida muuta,mida kohendada,mida ümber teha
Päikest

pikad jalad....2.0 pritsung...1988 a väljalase
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
stange küljest vist ei käigi see tume osa ära, ei oska öelda kuna endal pole värvitud, aga läikivad liistud peaks ära tulema küll.
pagasniku luugile pane tagasihoidlik sapphire cosworth tiivake

maksab 250.- ffe foorumis, asub raasikul
http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopic.php?t=4423
pagasniku luugile pane tagasihoidlik sapphire cosworth tiivake

maksab 250.- ffe foorumis, asub raasikul
http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopic.php?t=4423
tänan toetuse eestDani kirjutas:no ma pakun,et eks kõik aitavad kaasa niipalju kui oskavad.

Eriti palju oleks mul sierraehitusel abi tõesti sellest, kui TOm oma õnnetutele ujujatele tellisega vastu pead virutab ja soovitavalt basseini tühjaks laseb

Tarmo, cossu tiiva vihje päris hea, kui õnnestub, ostan ära
Kas tegu on üldse ainult cossu tiivaga, tekkis mul küsimus? Sellist tiiba on ju väga paljudel sierradel nähtud, tavalistel mitte ainult cosworthidel. Kas neid ei ole pandud tehases peale tavalistele sierradele? Ma tean ühte vanameest, kes sõidab 2,0 -dohc- sierraga, millel tiib peal ja näeb välja, nagu oleks originaal. Tiiva värv sama, mis kerel ja samamoodi pleekinud ja kulunud.
-
- Klubi juhatus
taolisi tiibu on tõesti paljudel sierradel, kuid mitte selle tagumise musta osaga. Pole kuskil tehase brosüürides muudel kui cossudel sellist näinud, küll aga igast teisi sarnaseid.
Viimati muutis Tarmo, 07 Nov 2006, 14:06, muudetud 2 korda kokku.
-
- Klubi juhatus
vaatasin siis nendest brosüüridest http://www.sierracorner.net/start.html
ja üldiselt ei pandud tehasest cossu spoilasi tavalistele ja vastupidi, ning ei pandud xr4 spoilasi tavalistele ja vastupidi, ja ei pandud ka rs spoilasi tavalistele ja vastupidi. Küll aga on autod 13-24 aastat vanad ja omanikke üks kuni mitu olnud ja igalühel oma nägemus ilust. ja kes saakski kedagi keelata oma autot võõraste sulgedega ehtida lasta (et siis cossu tiib tavale) ise teeks sama
ja üldiselt ei pandud tehasest cossu spoilasi tavalistele ja vastupidi, ning ei pandud xr4 spoilasi tavalistele ja vastupidi, ja ei pandud ka rs spoilasi tavalistele ja vastupidi. Küll aga on autod 13-24 aastat vanad ja omanikke üks kuni mitu olnud ja igalühel oma nägemus ilust. ja kes saakski kedagi keelata oma autot võõraste sulgedega ehtida lasta (et siis cossu tiib tavale) ise teeks sama