Ford Sierra 2.0 dohc / tann

Kasutajate pikendused
Suletud
IvoK
sõltlane

Re: Ford Sierra 1,8 CVH--> 2.0 dohc / tann

Postitus Postitas IvoK »

Kuhu sa veljed vahepeal panid. :?: :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

krt rehv läks puruks, külje peal lõhe sees...ei raatsi tutikat osta ja kasutatud annab otsida.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Täna pääses üks pääsuke rahakoti vahelt plehku ja sierra sai endale salongiventilaatori kiiruse lülitile uue pirni, uue termostaadi ja uue el.jahutusventikate lüliti.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Jäi mainimata, et külge läks ka uue laagriga mitmikkiilrihma pinguti rull 8), mille laagri vahetust õpetas kasutaja Veltz. Kapoti all jälle veidi vaiksem, aga soojalt tuli mingi krigin ikkagi veel sisse, äkki peaks järgmisega genekale uued laagrid panema ja harjad-kontaktrõngad üle kontrollima.
Kas keegi on genakal laagreid vaheanud?
Kas keegi teab, kas 1,8 cvh starter sobib 2.0dohcile? 1,8 mootoril sai starterile uued harjad pandud ja puhastatud-korrastatud...
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Starter ei sobi.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Täna sai remonditud tagumine parempoolne pidurisuport, mida olin ammu juba edasi lükanud.
Vahetasin ümber ka salongiradika voolikud, mis ma mootorit vahetades valesti panin ja siiamaani õhku välja ei saanud :) , lõpuks siis võtsin kätte ja tõstsin ikka ülemise alla ja alumise üles ja mulin kadunud.
Ja sai ka tagasi külge pandud püsikiirusehoidja, mis mootori vahetuse aeg tagasi panemata jäi ja toimib sellel mootoril väga hästi, sujuvalt ja palju paremini, kui selle 1,8 peal.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Ei ole juba pikalt siis kirjutamiseks põhjust olnud, sierra ilusti teeninud mind. Aga täna siis läks kapoti alt kärssama :? Asi siis sedasi, et istusin autos, mootor töötas tühikäigul ja temp jõudis keskelt natuke ülespoole - ventilaatori rakendumise aeg, aga mis hoopis toimuma hakkas, oli kärssamine. Kähku siis mootor seisma ja kapoti alla taskulambiga. Tükk aeg sai uuritud taskulambiga, mis asi kärssas ja lõpuks nägin, et kõrvalistuja poolse ventika korpuse peal nagu mingi kahtlane must nagu põlmise jälg. Labasid liigutades selgus, et tiivik kinni. Siis tahtsin pistiku lahti võtta sellel ventikal, aga nii kuumaks läinud, et pistik kinni sulanud vist, siis võtsin mõlemad järelt ära järgmisest pistikust. Homme vist saan juba uued ventikad, mille korrasolekus peab ennem külge kruvimist veenduma ja siis külge panema. Sellised teravad elamused siis. Hea, et päris leegitsema ei hakanud. Esmapilgul olid kõik kaitsmed ka terved pärast seda jama :shock:
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Tean mida sa tunned.Olen ka sellises olukorras olnud mingi pool aastat tagasi.Mul aind ventika mootori puks oli nii kulunud,et hakkas kinni kiiluma.Ma nüüd ei tea kuidas sul see elektrisüsteem on tehtud,aga mul dohc-il oli ventikate kaitse ja relee kindalaeka all aju juures.Ja ma otsisin seda päris kaua taga,sest normaalselt peaks kaitsmed ju kaitsmekarbis asuma,aga ford üllatab vahest.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

See süsteem on mul ikkagi nii, nagu tehases tehtud on. Aga nüüd ma siis tean, kust kaitset otsida, kui tööle ei hakka enam :)
Õnneks mul üks juhtmejupp olemas, kui on pistik ikka korralikult mootori külge sulanud http://album.ee/node/21283277/50198867" onclick="window.open(this.href);return false;
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Sai siis natuke lammutatud, selgus, et scorpa ventilaatori mootor sobib ka väga hästi sierrale. See ventilaatorite plekk oli natuke roostetama hakanud mul juba: http://www5.speedyshare.com/data/442626 ... 00x800.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Sai siis natuke puhtamaks lastud ja kuskilt alles jäänud veljevärvi peale ja külge. http://www8.speedyshare.com/data/168504 ... 00x600.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;

Lõpuks sain siis ka jälile, kust täpselt vesi pagassi sai, nimelt siis tule taga oli kereplekkide silikoon ära pragunenud ja selle kratsisin puhtaks ja panin värsket peale. http://www6.speedyshare.com/data/197932 ... 0A0548.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Lõpuks panin siis ka talverattad alla, vahepeal juba kiilasjää teel.
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

sierra radikas sobib ka scorpale.. vähemalt dohc mooto omad. teiste kohta ma öelda ei oska ...
radika erinevus on nii palju, et kinnitus kõrvad on scorpal radika alumisele servale lähemal ja sierral on need kõremal.
kui panna sirra radikas scorpale siis jääb see stangelisa (kummiservaga suht koht tasa) ;)
tean omast käest :D
€-contact
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Kuna eile hakkas igav, siis sain külge kaua oma aega oodanud eesmised elektriakende tõstukid ja muu kama. Krt kõige hullem selle juures on uste sisse juhtmete vedamine läbi selle kummiluti, muu pole nagu probleem 8) . Ja ühtlasi nendime, et mingist aastakäigust on ilmselt muudetud akende lülitite suurust, mul mingi vanema variandi lülitid ja ei istu oma kohale :x
Keegi äkki tahab lüliteid vahetada minuga :lol: ? Pistikud ilmselt ikka samad ma arvan.
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

Kuidas sa muidu need juhtmed lõpuks läbi nende kummiluttide said ? Ja sul olid pistikud ka otsas ? :D
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Jaa pistikud olid ka ikka, aga ma võtsin pin-id välja pistikust(muidu pistik ikka kuradi jäme selleks), ajasin kõigepealt keevitustraadi lutist läbi, isoleeriga juhtmed traadi külge ja tõmbasin juhtmed läbi. Lutt tuleks auto poolsest otsast sealt august natuke eemale tõmmata, seal on nagu kitsam koht, kuhu traat takerdub.
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Normaalne, mul tuleb sama asi ette võtta, aga kõigi nelja uksega, plus muu jama ka veel. :mrgreen:

Kuidas mudu juhtmestiku lahendasid, panid nii nagu originaalis on kaitsmeplokist läbi kaitsme ja relee. :?:
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Suletud