Tegin oma masinale ka valged kellad, põhjad joonistasin ise AutoCadis. Paberile liimisin taha fooliumi (et tervet kella läbi ei valgustaks), nii et odomeetri numbrid on ilusti näha ja seierid on ka valgustatud (ennem eemaldasin vanad põhjad). Ettepoole panin ülesse suured rohelised ledid (värvi saab alati ise valida), mis liivakaga ära matistasin. Lisakellades kasutasin samu lede, nii et pimedas on kõik kellad ühte tooni. Mina jäin tulemusega väga rahule. Kellel on huvi, võin saata AutoCadi faili. Kes AutoCadiga kodus on, saab neid veel oma äranägemise järgi muuta (nr font ja suurus, mõni logo jne). Põhjad on joonistatud 1:1 originaalidega ja skaalad on täpselt paigas.
Mul hetkel ajutiselt tehtud heledad kellad... vanad spido, temp ja bensunäidikute põhjad värvisin kergelt heleda tsingiga yle. alt jäid körgemad kohad paistma, kus numbrid ja kriipsud. tömbasin markeriga yle. ise olen rahul, muu ei huvita. plokitagant originaal valged pirnid ära, meresinised junnid, mis valgust muudavad ära ja sinised pirnid asemele(ledid põhimötteliselt.) tulemus minu meelest hea, ise rahul, see põhiline.
myya sädet ja internetti!!!! Purk ise kaasa võtta!!! hind kokkuleppel.