Autole paigaldatud tahhomeeter, omab 5-käigulist kasti ja varsti tulevad ka valuveljed alla.

hetkel plaan jah suht stock see hoidaIvoK kirjutas:Mul oli samasugune mk1 (on ka praegu muidugi) Aga muidu tundub ilus ja korralik, mis plaanid temaga on, tuuning vast ei sobi sellele vanakesele - originaal oleks ilus. Aga edu ja paksu jaksu, hoia teda.
pildid on aasta aega tagasi ka tehtud, siis oli värv veel ilusam ja polnud 1 aasta kupi värava taga soolas seisnudKups kirjutas:äkki mõni tuunimata pilt päevavalguse käes kah.
aga ilus tundub küll nii, kuigi hämaras kõik ilusad. mk1 on kena. edu hoidmisel, remontimisel - see käib vist sierradega aegajalt kaasa.
mul peaks olemas olema samasuguseid kilpe 3 tk kui mõni peaks ära kaduma
Millest sa järeldad, et tahhomeeter ise paigaldatud on? Tehases pandi ka neid ju ka vanematele.. aga ma ei tea, kas ka 1.6-sele.ranel kirjutas: Auto olevat mingi vanamehe nimel olnud, kes auto autoaiale loovutas, samas autosse paigaldatud tahhomeeter annab aimu, et keegi noorem inimene on seda autot ka veel kasutanud.
sierral ongi see jama et ei näe täit läbisõituvvallo kirjutas:Sierral 5 kohaline odomeetri näit, kuidas te 135.000 ees näete aru ma ei saa
Mul endal on veel tehase lõhn sees