Kas käid servises või teed ise?
Re: Kas käid servises või teed ise?
Sierraga servisesse

Kuidas siis muidu ikka service laks 
Mina olen ainult yhe korra käin seal teeninduses
pigem teen ise 

Mina olen ainult yhe korra käin seal teeninduses

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Mina teen kõik ise kuna 3 aastat sai lukksepaks õpitud siis on juba suht nõme oma raha esindusse matta
Siiani olen köik ise teinud, aga varsti lähen servisesse, heitgaase möötma ja sillastendi arvatavasti.
myya sädet ja internetti!!!! Purk ise kaasa võtta!!! hind kokkuleppel.
mäletan kui ühes esinduses praktikal olin ja need summad mis lihtsa hooldusepeale inimesed välja pidid käima olid ikka päris ulmelised. seega kõik võimaliku teen ise 

elukutselt eestlane
ikka ise teen niipalju kui võimalik. Miks peaks autoremondiluksepp teenindusse ronima vana masinaga 

sry vigade pärast. klaver on -tsenseeritud- ja nuppud kanged nagu koolnud laibal.
teen ise kui mõistus ei võta siis küsin siit foorumist abi, ning kui tekkib ikka oskamatus siis lähen mõne meistri juurde
-
- turist
Teen ikka ise kui vähegi võimalus ja koht kus teha...
Olen muiu ka korra lasnud seda servises teha (õli vahetus)...
Olen muiu ka korra lasnud seda servises teha (õli vahetus)...
Ikka ise üritan teha......
Natuke OT-d ka. Tahaks diagnostikat teha sierrale, Stik-is selline võimalus olemas, aga põhimõtte pärast tahaks ise seda teha. Küsimus ongi selline, et kas ise on võimalik teha ?
Läpakas olemas, aga mingi spetsiaalse otsa peaks vist kuskilt ostma ja kust programme üldse saaks? Või parem ikka Stik-i minna?

Natuke OT-d ka. Tahaks diagnostikat teha sierrale, Stik-is selline võimalus olemas, aga põhimõtte pärast tahaks ise seda teha. Küsimus ongi selline, et kas ise on võimalik teha ?
Läpakas olemas, aga mingi spetsiaalse otsa peaks vist kuskilt ostma ja kust programme üldse saaks? Või parem ikka Stik-i minna?
No kui sul autodata seal läpakas sees, siis sealt leiad andurite kontrollimised üles ja kui tester olemas on, siis saab tehtud. Mingi 500.- tund läheb sealt vast ikka maksma. Veakoode saab lugeda ilma kuhugi autot ühendamata.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kuidas?tann kirjutas:Veakoode saab lugeda ilma kuhugi autot ühendamata.