Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Müüa musta värvi Recaro istmed. Sobivad ka kolmeukselisele autole, kuna seljatoe ettekallutamise süsteem olemas. Istmed asuvad Haapsalus aga kindlale ostjale võin need tasuta Tallinna ka transportida. Hinna pakub huviline ise.
Siiski ei ole. Tegu on MK2 Escordi RS2000 versiooni istmetega. Seda Opeli joga ajasid mingid targad siit foorumist kunagi Erki teemas aga paraku ei vasta asi tõele.
Ära kujuta ette. Erki ütles täpselt, et Fordi omad ja olles neid istmeid "põgusalt" uurinud siis ma julgen väita, et Opel ei pressi oma istme raamidesse Fordi märke.
Kuule Tann puhka jalga !
Ja Tarmo, kas sa räägid siinidest või istme raamist ? Mina räägin istme raamist endast, mille külge kinnituvad kõik padjad ja muud jama. Sinna raamile on juba pressitud sisse Fordi märk. Ja üldiselt minu poolest võivad need teie arust kasvõi Datsuni recarod olla aga paraku on kurb tõsiasi see, et MK2 RS2000 istmed need on ja seda ei muuda see halamine ja vaidlemine siin.
Tegu on siis MK2 RS2000 sisuga, ainus erinevus võrreldes nende istmetega on riie, padja kuju ja kõik on täpselt sama. Et äkki lõpetaks selle pildiga selle kuradi vaidluse ja püüaks kõik kuidagi mõista, et siiski hoolimata kõigest on tegu täiesti Fordi istmetega ?