Ise sõidan oma Coupega ka kogu aeg nelja tulega. Lihtsalt Audil need tavalised tuled liialt sitad, et ette midagi näha ja lisatuledest palju abi. Aga vilgutanud pole keegi - ju siis hästi reguleeritud.
Selle kohta, et vilgutatakse ütlen niipalju, et ei vilgutata selle pärast, et sul kolmkümmend tuld ees põleb, vaid ikka selle pärast, et pimestab. INIMESED KONTROLLIGE OMA TULESID. Ja neid asutusi, kus regullitakse ei usalda kohe üldse mitte. Tuttava kogemus, et lasi tuled ära reguleerida ühes kohas ja teises kohas vangutati pead, et oi oi kui sitasti tuled regullitud on. Kumba siis usaldada

Ise kasutanud sellist meetodit, et mõne tuttavaga kuskil kodus või metsavahel või kusiganes mõlemil autod vastamisi umbes viiekümne meetrise vahega ja siis vaatama kuidas tuled on - kas pimestavad või mitte. Kaasliiklejate suhtes kõige viisakam. Ja siiani toiminud. Ning veel - kellel on tulede regull - jumala eet see ei võta tükki küljest kui seda nuppu natuke näppida aegajal koormaga sõites. Ausõna, autole ka midagi halba ei juhtu (palju sellised idikaid kohanud, kes ei teagi, milleks see nupp vajalik on

).
Üldiselt liikluskultuur on aga natuke ikka paranenud. Nüüd on suisa lootust rida vahetada suunakaga vilgutades. Varem tuli hambad ristis pressida

Muidugi on ka oinaid igasuguseid. Viimasel ajal just Tallinnas liigelnud ja siin on kõige arusaamatum, kuidas mõnel on alti rohkem kiire kui teistel. Tartu mnt oli remondis hiljuti ja mäest alla sai ainult vasakut rida mööda. Miks peab mingi poolerauline, kes Sikupillist välja keerates ilusti minu taga oli minust ja veel kümnest autost paremast reast mööda süstima ja siis künka harjale närviliselt suunakaga vilgutades vahele pressima hakkama

Ja see oli vaid üks näide. Ja siin kohal unustatki viisakuse ja väike kurat vasaku õla peal kukub saba liputama ning katega vehkides vastikult röökima - ning tulemuseks on, et hui ma seda tõmblejat vahele lasen, kui mul seda kuidagi võimalik takistada on. Ok, Ok. Seal autos võib olla sünnitav naine või surev vanaisa, aga kui suur see tõenäosus on? Tuhat ühe vastu, et roolis on mingi puudega pooletoobine, kes liiluskultuurist pole kuulnudki.
Noh, jutt läks pikaks, aga vahel on hea südamelt ära saada
Lõpetuseks ütleks ainult seda,et liikluskultuur algab meist igaühest endast - oled teiste vastu viisakas ja varem või hiljem koheldakse sind samamoodi ja see on hea.