Ford Sierra 84a 2.0 77kw ->2,9 24v Jaanus
Re: Ford Sierra 84a 2.0 77kw ->2,9 24v Jaanus
kui ma homme äkki tulen siis saab starterit ka vaadata..kui sa just enne tööle ei saa 

XR4 2.9i
kled jah, homme vaatab asjaTehnic kirjutas:kui ma homme äkki tulen siis saab starterit ka vaadata..kui sa just enne tööle ei saa
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
mul homme 6 est väikse sugulase sünnipäev... mingi 8ast võin sinna liikuda kui ise seal oled. saab vaadata mis värk on. mis käima ei lää saab käima löödud 

sierra mk I 5d
vaatab, sul mu nr ju olemas.Kristjan kirjutas:mul homme 6 est väikse sugulase sünnipäev... mingi 8ast võin sinna liikuda kui ise seal oled. saab vaadata mis värk on. mis käima ei lää saab käima löödud
'89 3d 1,6
Töötab! http://www.youtube.com/watch?v=r0tebUui ... re=channel
starter oli lihtsalt valesti ühendatud
starteri relee paneb muidugi näkku, selle asemel et teha üks klõps hakkab see klõbistama(ei hakka starterit ringi ajama, vaid pendiksit edasi-tagasi liigutama)
relee lahti võetud vajutasin kontakti kokku ja starter funkkas, veits käiamist ja töötab.
starter oli lihtsalt valesti ühendatud

starteri relee paneb muidugi näkku, selle asemel et teha üks klõps hakkab see klõbistama(ei hakka starterit ringi ajama, vaid pendiksit edasi-tagasi liigutama)
relee lahti võetud vajutasin kontakti kokku ja starter funkkas, veits käiamist ja töötab.
'89 3d 1,6
uut ja põnevat 
no tglt 3 nädalat tagasi muutsin elukohta. kui enne oli 30min jalutus garaazi siis nüüd on 3 min. loogiliselt võttes peaksin ma siis iga päev garaazis olema, aga võta näpust. enam ei ole üldse viitsinud käia, külm on ka ju!
Edit: tänu Kupsile siis rehvid täis. mingi 50ndat korda armatuur sisse pandud
lahe ju asju kokku panna ja lahti võtta jne.

no tglt 3 nädalat tagasi muutsin elukohta. kui enne oli 30min jalutus garaazi siis nüüd on 3 min. loogiliselt võttes peaksin ma siis iga päev garaazis olema, aga võta näpust. enam ei ole üldse viitsinud käia, külm on ka ju!
Edit: tänu Kupsile siis rehvid täis. mingi 50ndat korda armatuur sisse pandud

'89 3d 1,6
vähemalt poldid käivad kergemini sisse välja.
kohalikke elanike hirmutab ka see aparaat garaazis.
kohalikke elanike hirmutab ka see aparaat garaazis.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
eile õhtul sai siis summuti mingil määral alla ja garaazi ees korra autot testitud
ütleks siis niipalju et hääl läks natuke vaiksemaks, pidurid suht rubbish, rool tundub raske, spido/tagurdustuli ei tööta(ei kontrollinud aga vb ei ole ühendatudki
)
muidu jah kes minu juures käinud on see teab mis teekate on(suht kruus) ja mis augud ja veel enam kui need vett täis ja ilma esiklaasita sai neist läbi uhatud - sain veist vett näkku.
tegemist on..

ütleks siis niipalju et hääl läks natuke vaiksemaks, pidurid suht rubbish, rool tundub raske, spido/tagurdustuli ei tööta(ei kontrollinud aga vb ei ole ühendatudki

muidu jah kes minu juures käinud on see teab mis teekate on(suht kruus) ja mis augud ja veel enam kui need vett täis ja ilma esiklaasita sai neist läbi uhatud - sain veist vett näkku.
tegemist on..
'89 3d 1,6
Peaks mainima, et jah pidamisega ja ka pidama saamisega on sellel masinal tõsised probleemid
...iseenesest see esimene variant ei olegi nii paha.

Ford Scorpio Ghia Cosworth 94a.
Ford Sierra 4x4 Dohc 91a.
Ford Sierra 4x4 Dohc 91a.
no moe pärast võib midagi kirjutada ka. nagu näha siis ei ole kuu aega midagi teinud autoga, käinud ainult nädalavahetustel sõbra opelit lammutamas
seda ka siis et tahaks kolida selle kuu sees auto Koplist minema linnast välja (linnulennult ~20km südalinnast).
see siis kokkuhoiu plaan.

seda ka siis et tahaks kolida selle kuu sees auto Koplist minema linnast välja (linnulennult ~20km südalinnast).
see siis kokkuhoiu plaan.
'89 3d 1,6
tuleb liigutama hakata lihtsalt. põhiline et auto saaks ära veetud, ülejäänud asjade vedamine juba lihtne.contact kirjutas:seda kuud ei ole enam palju järgi
'89 3d 1,6
mis kandi peale see garage jääb kui ta 20km tallinnast väljas?
€-contact