Sierra 85kw 92 2.0 DOHC - FLAMEWAR
Re: Sierra 85kw 92 2.0 DOHC
minu sirtsul on seespool mingisugune plokk klaasi keskkohas tagumise aknalaua all. seda aga ei tea kas sealt kuskile edasi ka see kaabel läheb...
mu antenni juhe kaob tagant klaasilähedalt, kaheplekki vahele ei näe ja poolt autot ka ei ole vitsinud maha lammutada et urida.. agag tulevikus kindlalt võtan käsile! aknani ei jõua ja sinna klaasi keskkohta tagumise aknalaua all, ka mitte...
teine käik-.
ex pean testima, täna vaid 1 km sõitnud a ei visanud välja, korraks tegelt vaid lasin teisekäiguga.. ex nädalavahetusel paista täpsemalt!
teine käik-.
ex pean testima, täna vaid 1 km sõitnud a ei visanud välja, korraks tegelt vaid lasin teisekäiguga.. ex nädalavahetusel paista täpsemalt!
Taga akna juures seal plekkide vahel peaks asuma raadio antenni võimendi, vähemalt minul asub.
pole veel leidnud aga uurin ja purin 

nii nii

eemaldasin ka õhupiiraja! olen KW näljas

niinii sammuke 100 KW le lähemal, uvitav mis võiks olla järgmine samm? kas kellelgi on soovitusi?

eemaldasin ka õhupiiraja! olen KW näljas

niinii sammuke 100 KW le lähemal, uvitav mis võiks olla järgmine samm? kas kellelgi on soovitusi?
taasta originaal kw-id,õlid,rõngad,lihvi,pordi,vaheta kulunud jupid,küünlad,filtrid jne..kap remonditud dohc pidi korralikult liikuma:)
edu masinaga
edu masinaga

Natuke lugemist: http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... f=22&t=824" onclick="window.open(this.href);return false;FLAMEWAR kirjutas:niinii sammuke 100 KW le lähemal, uvitav mis võiks olla järgmine samm? kas kellelgi on soovitusi?
http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... f=22&t=807" onclick="window.open(this.href);return false;
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
jah ex paista, kui auto kevadeni vastupeab, see mootoriremont maksab kah vast 7-8 tonni kui ise teha 
lugesin mõlemad lingid täna läbi
! järeldus: turbo on keeruline ja kalis. ja teises teemas, no iseasi kui palju need muudatused abix on, lõpp vajub suht ähmasex!
[Kersti] Tõstsin järgnenud OT tema õigesse kohta Vabasse Teemasse.

lugesin mõlemad lingid täna läbi

[Kersti] Tõstsin järgnenud OT tema õigesse kohta Vabasse Teemasse.
Re: Sierra 85kw 92 2.0 DOHC - FLAMEWAR
nonii täna sai siirit veidi fotografeeritud!!!!
ootab käigukasti vahetust

täna sai TOmi juurest kast toodud

fukin roolivõim vaja vahetada, ilmselt kevadel, talvel kylmaga pole nii kull, mõlemad lõdvikud õilsed!

mingid monkid on radikat silikoniga lappinud, ikka vaikselt lekib

kas see juhe mis sealt kuhugi ei vii on mingi absi jama?

ilmselt autoga põldu kyntud...

leitsin ka lamda ylesse!!

BS! Täna jäi kytuse seier kiiluskinni, tagumine ei aidanud..
ei tea mis teha..

ootab käigukasti vahetust

täna sai TOmi juurest kast toodud

fukin roolivõim vaja vahetada, ilmselt kevadel, talvel kylmaga pole nii kull, mõlemad lõdvikud õilsed!

mingid monkid on radikat silikoniga lappinud, ikka vaikselt lekib

kas see juhe mis sealt kuhugi ei vii on mingi absi jama?

ilmselt autoga põldu kyntud...

leitsin ka lamda ylesse!!

BS! Täna jäi kytuse seier kiiluskinni, tagumine ei aidanud..

Mismõttes kiilus kinni bensuseier? Sierradel ei näitagi koguaeg bensiini kogust paagis? Nii palju kui ma vaadanud olen, siis seier näitab koguaeg ja samas ka töötab ilusti. Ning pildi järgi ütleks, et roolilatt vajab vahetust.
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
mai tea, mu vanamehe mk2l n2itab koguaeg bensukogust paagis, mul mk1el aga ainult siis, kui syyde sees on. ja siis kui paak veerandi peal, igub seier sinna pool tundi.
myya sädet ja internetti!!!! Purk ise kaasa võtta!!! hind kokkuleppel.
klä se võib ka tõesti nii olla, vaatasin 4 kuu taguseid pilte ja oli ka bensu näidik yleval.. hmm imelik et mul selline foobia..
äkki see lapsepõve trauma, eelmisel fordil ei langenud aslla 15 L i kunagi (84 a ford universaal)
hmm ja 4 kuuga sõitnud 3000 km
äkki see lapsepõve trauma, eelmisel fordil ei langenud aslla 15 L i kunagi (84 a ford universaal)
hmm ja 4 kuuga sõitnud 3000 km
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Benanäidik näitab ka siis kui süüde väljas on vähemalt minuomal on nii. Ja kui sa käigukasti vahetama hakkad siis tõenäoliselt tuleb sul probleeme selle stabika kinnitusega mis nö.keevitatud on.
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
See peaks ABS-i andur olema aga su autol pole ju ABS-i.Keegi on käändtelge vahetanud.FLAMEWAR kirjutas:kas see juhe mis sealt kuhugi ei vii on mingi absi jama?