Ja kui annate inimesele võimaluse normaalselt rääkida võite teinekord üllatuda et see inimene ei olegi selline värd nagu algul mõtlesite.
no offence, viimase lausega ei pidanud kedagi kindlat silmas
ah ära vabandatarmo kirjutas:Ja kui annate inimesele võimaluse normaalselt rääkida võite teinekord üllatuda et see inimene ei olegi selline värd nagu algul mõtlesite.
no offence, viimase lausega ei pidanud kedagi kindlat silmas
just... kui ma kaks päeva ei räägi, siis mind pole äkki arvutitaga lihtsalt. mul oma elu ka. ma ei pea kohe surnud olemaerki kirjutas:ma vaatasin ka siin et kõik jäi just rahulikuks kui tamar hakkas pihta et mis juhtus krantsiga jne....las olla nüüd kõik rahulikult ja pole vaja üksteise kallal nääksuda ja selle lausega "sellepärast, et kui sa minuga kokku saad, siis sa enam ei mölise" mõtles krants vb seda et siis näed et ta on ka normaalne inimene
Kes sind küll taga igatsebKRANTS kirjutas:EI HAKKA mind omal veidral moel taga igatsema![]()
eks
![]()
lihtne... täna just raadios räägiti. siis kui me suhkruga "vahele jäime" siis oli eestis mingid suhkruvagunid sees, mis kuulusid poolakatele (või leedukad vms. igatahes mingitele meie lõunanaabritele). väänati litakas meile ära liigse suhkru eest ja vagunid sõitsid lõunapoole edasi. pole meil suhkurt ega -tsenseeritud-, aga trahv vaja maksta...hulleq kirjutas: aga mix meie peame 700 milli maksma ??? ah vastake keegi palun !
KRANTS kirjutas:kle ära hakka jälle pihtatamar kirjutas:Mis juhtus krantsiga ?
Enam polegi kõvamees kes hüppas ja oli endaarust tegija?
Nüüd allkiri kah hästikirjutatud, ise oligi ta kõigekõvem möliseja teistekalla.
Tegelikult on mul vägahea meel ja ma eimölise krantsiga aga tore et inimene sai aru et tal oli midagi viga ja ravis ennast.
Olen kindel et peale minu on veel teisigi kellel on krantsiüle heameel.![]()
tead, miks selline allkiri on![]()
sellepärast, et kui sa minuga kokku saad, siis sa enam ei mölise![]()
ma olen rääkinud.